Transfer öncesi hazırlık süreci bilgi paylaşımı.

illusive

Allah bize yeter.O, ne güzel vekildir.
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.046
3.873
658
Herkese Merhaba,

Erken Menapoz hastasıyım. Uğraşlar sonucunda genetiğe gitmiş tek embriyom oldu. Bu ay transfer için hazırlıklar başlayacak. Yani son umut gibi. Transfer öncesi tecrübeli arkadaşlar bana tavsiyelerde bulunursa çok sevinirim.
Bir taraftan sabırsızlanıyorum ama bir o kadarda korkuyorum tutunmazsa ve bir yerde bir hata olursa diye.

Ben de önümüzdeki ay transfer olucam ama süreç hakkında hiç bir bilgim Yok , ben de stresliyim heyecanlıyım ne olacak ne yapmalıyım bilmiyorum :(

Ben de önümüzdeki ay transfer olucam ama süreç hakkında hiç bir bilgim Yok , ben de stresliyim heyecanlıyım ne olacak ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43:
Ya bende tüp bebek sürecini biliyorum artık ama transfer aşamasına ilk gelişim ondan çok heyecanlıyım. Ya bir şey ters giderse diye korkuyorum. Doktorlara tabi güveniyorum ama yine de bilmek istiyorum nelere dikkat edilmeli neler yapılmalı diye. Senin kaç embriyo trasnfer olacak canım?

Ya bende tüp bebek sürecini biliyorum artık ama transfer aşamasına ilk gelişim ondan çok heyecanlıyım. Ya bir şey ters giderse diye korkuyorum. Doktorlara tabi güveniyorum ama yine de bilmek istiyorum nelere dikkat edilmeli neler yapılmalı diye. Senin kaç embriyo trasnfer olacak canım?

Benim ilk denemem o yüzden 1 tane olacak canım , kalitesi de iyi diyor 5. Gün ama Rabbim ol derse olacak . Senin kaç tane olacak , kaçıncı gün ?

Benim ilk denemem o yüzden 1 tane olacak canım , kalitesi de iyi diyor 5. Gün ama Rabbim ol derse olacak . Senin kaç tane olacak , kaçıncı gün ?
Benimde 1 tanecik canım ve benimde ilk denemem olacak nasipse ve benimde 5. gün embriyosu iyi kalite dendi banada...
Aynen Rabbim ol derse olacak ama 1 tane olduğu için böyle içim hep kıpır kıpır ya olmazsa diye. O yüzden bilgilenmek istiyorum çünkü benim yaşımda var :(( Senin yaşın kaç?

Ben de 30 yaşındayım cnm , ama ruhum 60 ...

Al benden de o kadar :) Ama olsun bak en azından embriyomuz var ve 5. gün eğer her şey yolunda giderse 2-3 ay sonra bebişler inşallah karnımızda olur ve bu mücadele güzel bir şekilde sonuçlanır. :( Sizdeki sorun neydi yani neden tüp bebek yaptırdınız benim erken menapoz ve şansım çok az yani :(

Benim tüplerim alındı , eşimde morfoloji sorunu var . Bakalım tutucak mı endişe stres hepsi var . Şansım az deme boşuna cnm , bir embriyo yetiyo sonuçta , Rabbim ol demiş olsun . Benim de doğal şansım Yok ama napalım kaderim bu sınavım bu ya sabır diyorum

Benim tüplerim alındı , eşimde morfoloji sorunu var . Bakalım tutucak mı endişe stres hepsi var . Şansım az deme boşuna cnm , bir embriyo yetiyo sonuçta , Rabbim ol demiş olsun . Benim de doğal şansım Yok ama napalım kaderim bu sınavım bu ya sabır diyorum
En kötü sınavımız bu olsun canım. Napalım böyle olmasınında vardır bir hikmeti. Olmasa da Rabbim tevekkülü nasip etsin. Biz elimizden geleni yapıyoruz sonraki "Allah Kerim"

Herkese Merhaba,

Erken Menapoz hastasıyım. Uğraşlar sonucunda genetiğe gitmiş tek embriyom oldu. Bu ay transfer için hazırlıklar başlayacak. Yani son umut gibi. Transfer öncesi tecrübeli arkadaşlar bana tavsiyelerde bulunursa çok sevinirim.
Bir taraftan sabırsızlanıyorum ama bir o kadarda korkuyorum tutunmazsa ve bir yerde bir hata olursa diye.
Bende erken menopoz hastasıyım ve amh 0.11 çıktı 6. Tedavim için hazırlanırken adetim 5 gün gecikti dün kan verdim gebelik Yok adette olamıyorum menopoza mı girdim ki

Bende erken menopoz hastasıyım ve amh 0.11 çıktı 6. Tedavim için hazırlanırken adetim 5 gün gecikti dün kan verdim gebelik Yok adette olamıyorum menopoza mı girdim ki
Canım bende 5 kere tedavi oldum. Amh değeri düşünce bazen adet gecikmeleri veya erken gelmeleri olabiliyor benimde öyle oluyor mesela. Ama önemli olan geç bile olsa adet olmamız. Kaç tane yumurtan oluyordu canım tedavilerinde? Yani transfer edildi mi hiç?

Canım bende 5 kere tedavi oldum. Amh değeri düşünce bazen adet gecikmeleri veya erken gelmeleri olabiliyor benimde öyle oluyor mesela. Ama önemli olan geç bile olsa adet olmamız. Kaç tane yumurtan oluyordu canım tedavilerinde? Yani transfer edildi mi hiç?
5 gün gecikme ile bugun adet oldum çok şükür pazartesi doktora gideceğim. Şimdiye kadar 5 yumurtam oldu ve her defasında transfer edildi Ancak tutunma olmadı doktorum her defasında kalitelerinin çok iyi olduğundan bahsetti Ancak hiç biri tutunmadı bu nedenle bu sefer doktor değiştirmeye karar verdim kaliteleri konusunda dürüst olmadığını düşünüyorum bu arada 2. Tedavimden bir kızım var 5 yaşında onda da 5 yumurta vardı 4 tanesi döllendi 2 tanesi 3. Gün transferi yapıldı kızım tuttu

illusive illusive merhaba..

Embriyinuz genetikten çıktı mı? Son umut gibi düşünmeyin. Karamsar da olmayın sakın. Hayırlısıyla pozitif sonuçlarınız olur inşallah.. Biz de 3.deneneye başlayacağız bu ay.

Transfer öncesi ve sonrasında protein ağırlıklı beslenin. Hazır ve dondurulmuş gıdalardan uzak durmaya çalışın. Sigara alkol kullanmayın.

Olacak diye kendinizi strese sokmamaya çalışın. Olumlu düşünün. Hatta meditasyon yapın derim ;) Hakkınızda hayırlısı. Maddi manevi gücünüz yettiğince denemeye devam. Inşallah güzel haberlerinizi alırız..

5 gün gecikme ile bugun adet oldum çok şükür pazartesi doktora gideceğim. Şimdiye kadar 5 yumurtam oldu ve her defasında transfer edildi Ancak tutunma olmadı doktorum her defasında kalitelerinin çok iyi olduğundan bahsetti Ancak hiç biri tutunmadı bu nedenle bu sefer doktor değiştirmeye karar verdim kaliteleri konusunda dürüst olmadığını düşünüyorum bu arada 2. Tedavimden bir kızım var 5 yaşında onda da 5 yumurta vardı 4 tanesi döllendi 2 tanesi 3. Gün transferi yapıldı kızım tuttu
Canım adet olmana sevindim bende dün oldum 1 hafta gecikme il :) benimde toplamda 5 yumurtam toplandı maalesef ama genetiğe gitti hepsi bir tane sağlıklı bulabildik zaten tek tük oda genelde 1 tane oluyor yumurtam o yüzden şansım çok azdı yani ama daha transfer aşamasına hiç gelemedim. Doktorun 5 kere aynı şeyi hastaya tedavi yöntemini değiştirmeden transfer etmesi banada doğru gelmedi. Tutmamasının sebebini araştırmalıydı. Doktor değiştirmekle iyi yapmışsın canım. Bu arada genetiğe gitti mi hiç embriyoların? Bu arasa evladını Allah bağışlasın canım inşallah doğru tedaviyle yine bir evlat nasip eder rabbim cümlemize

illusive illusive merhaba..

Embriyinuz genetikten çıktı mı? Son umut gibi düşünmeyin. Karamsar da olmayın sakın. Hayırlısıyla pozitif sonuçlarınız olur inşallah.. Biz de 3.deneneye başlayacağız bu ay.

Transfer öncesi ve sonrasında protein ağırlıklı beslenin. Hazır ve dondurulmuş gıdalardan uzak durmaya çalışın. Sigara alkol kullanmayın.

Olacak diye kendinizi strese sokmamaya çalışın. Olumlu düşünün. Hatta meditasyon yapın derim :KK66: Hakkınızda hayırlısı. Maddi manevi gücünüz yettiğince denemeye devam. Inşallah güzel haberlerinizi alırız..
Canım öncelikle güzel dileklerin için çok sağol. Evet embriyom genetiğe gitti Allah'a hamd olsun 5. Gün iyi kalite dedikleri bir embriyo. Artık nasip kısmet bazen genetiğe gidenlerde tutmayabiliyor ama tabi genetik sonucu iyi olan embriyolarda şans biraz daha fazla.

Seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Ben 5 kere tedavi oldum ama çok kısa bir zamana sığdırmak zorunda kaldım erken menapoz olduğum için elimi hızlı tutum. Verdiğin öğütler için de ayrıca teşekkür ederim. İnsan bu kadar emek verince ve umut bağlayınca ister istemez biraz gergin oluyor ama telkin etmeye çalışıyorum kendimi.
İnşalah hepimiz güzel sonuçlar alalım. Sayımız eksilmeden artarsın dilerim.:KK200::anneadayı::emir_bebek:

Canım öncelikle güzel dileklerin için çok sağol. Evet embriyom genetiğe gitti Allah'a hamd olsun 5. Gün iyi kalite dedikleri bir embriyo. Artık nasip kısmet bazen genetiğe gidenlerde tutmayabiliyor ama tabi genetik sonucu iyi olan embriyolarda şans biraz daha fazla.

Seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Ben 5 kere tedavi oldum ama çok kısa bir zamana sığdırmak zorunda kaldım erken menapoz olduğum için elimi hızlı tutum. Verdiğin öğütler için de ayrıca teşekkür ederim. İnsan bu kadar emek verince ve umut bağlayınca ister istemez biraz gergin oluyor ama telkin etmeye çalışıyorum kendimi.
İnşalah hepimiz güzel sonuçlar alalım. Sayımız eksilmeden artarsın dilerim.:KK200::anneadayı::emir_bebek:
merhaba arkadasim bende 25 yasindayim erken menopoz dedi doktor amh0.34 benimde ilk tup denemem 1 embriyo olustu 3. gun donduruldu kalitesi cok iyi degil benimde sanirim gelisimi dondurmadan once durmus sonra devam etmis pazartesi cozulecek sali belli olucak trasnfer olup olmamam gecelerden uyuyamiyorum yaa kendimi cok kastim hayirlisi deyip geciyorum ama kafamdada kurup duruyorum hersey allahtan bildigimiz tek sey buuu rabbim herkese nasip etsin biran once ben hala pek sogarayi hirakmis degilim ya i gunde 2 3 iciyorum en fazlaa sikintidan yememe icmemede dikkat etmiyorum sadece bol bol dua ediyorm rabbim sesimizi duysun insaallah

merhaba arkadasim bende 25 yasindayim erken menopoz dedi doktor amh0.34 benimde ilk tup denemem 1 embriyo olustu 3. gun donduruldu kalitesi cok iyi degil benimde sanirim gelisimi dondurmadan once durmus sonra devam etmis pazartesi cozulecek sali belli olucak trasnfer olup olmamam gecelerden uyuyamiyorum yaa kendimi cok kastim hayirlisi deyip geciyorum ama kafamdada kurup duruyorum hersey allahtan bildigimiz tek sey buuu rabbim herkese nasip etsin biran once ben hala pek sogarayi hirakmis degilim ya i gunde 2 3 iciyorum en fazlaa sikintidan yememe icmemede dikkat etmiyorum sadece bol bol dua ediyorm rabbim sesimizi duysun insaallah
Ah canım daha çok gençsin inan kendi yaşıtlarımdan daha çok böyle gencecik yaşta bu erken menapozla uğraşan bayanlara daha çok üzülüyorum ama lütfen rahat ol, güzel düşün ve sonu güzel olsun. Bak ne güzel embriyon oluşmuş ve hiç belli olmaz ne kaliteli görünmeyen yumurtalar annelerine sıkı sıkı tutunuyor. Senin bünyen daha çok genç rahminde öyle o yüzden çok stres olma. Amh değerinde çok çok dipte değil 0.01 ile hamile kalanlar var. Sigara günde 1-2 tane çok bi sayı değil o senin stresini alıyorsa içmemen daha bile kötü olabilir. Pazartesi çözülüp bölünme olacak mı diye bakacaklar sanırım. İnşallah rabbim gönlüne göre verir. Rahim kalınlığına falan bakıldı dimi bu arada yani sali günü transfer olacaksan ona göre bugünden bakılmıştır sanırım.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah pazartesi güzel haberler bildirirsin bize :dua:

Ah canım daha çok gençsin inan kendi yaşıtlarımdan daha çok böyle gencecik yaşta bu erken menapozla uğraşan bayanlara daha çok üzülüyorum ama lütfen rahat ol, güzel düşün ve sonu güzel olsun. Bak ne güzel embriyon oluşmuş ve hiç belli olmaz ne kaliteli görünmeyen yumurtalar annelerine sıkı sıkı tutunuyor. Senin bünyen daha çok genç rahminde öyle o yüzden çok stres olma. Amh değerinde çok çok dipte değil 0.01 ile hamile kalanlar var. Sigara günde 1-2 tane çok bi sayı değil o senin stresini alıyorsa içmemen daha bile kötü olabilir. Pazartesi çözülüp bölünme olacak mı diye bakacaklar sanırım. İnşallah rabbim gönlüne göre verir. Rahim kalınlığına falan bakıldı dimi bu arada yani sali günü transfer olacaksan ona göre bugünden bakılmıştır sanırım.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah pazartesi güzel haberler bildirirsin bize :dua:
evet cnm bakildi carsamba gunu gitmistim 8.2 ydi kalinligi biraz daha kalinlassin dedi doktor su sirecte rabbime sigindim yaa o ne derse o olucak biliyorum evet suan tek umudum o yaa eger olmazsa ikinciye baslarmiyim blmyrm cok kararsizim yaa :( ayni yere gitsemmi baska yermi bulsam kafam allak bullak kimsenin anlamamasi ayri bir dert millete dert anlatma ayribirsey cok zormus gercekten yaa

evet cnm bakildi carsamba gunu gitmistim 8.2 ydi kalinligi biraz daha kalinlassin dedi doktor su sirecte rabbime sigindim yaa o ne derse o olucak biliyorum evet suan tek umudum o yaa eger olmazsa ikinciye baslarmiyim blmyrm cok kararsizim yaa :KK43: ayni yere gitsemmi baska yermi bulsam kafam allak bullak kimsenin anlamamasi ayri bir dert millete dert anlatma ayribirsey cok zormus gercekten yaa
Rahim kalınlığın çok iyi zaten salıya kadar daha da kalınlaşır. Canım eğer olmazsa ikinci tedaviye inşallah gerek kalmaz. Sen kötü şeyleri hiç getirme aklına. Bak rahim de iyi durumdaymış. Dediğin gibi herşey de vardır bir hayır deyip Allah'a sığınacağız. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip işi. Ama sen duanı eksik etme ve hep olacak inanıyorum de. Ben başta yakın çevreme anlatmıştım ama sonra pişman oldum. Sorduklarında da üzülüyorum, sormadıklarında da üzülüyorum. Yani kendi içimde yaşasam daha kolay başa çıkardım bu süreçten ama anlatmış oldum işte. Artık hakkımızda hayırlısı canım inşallah sende yarın güzel haberler alırsın.

• Rahim kalınlığın çok iyi zaten salıya kadar daha da kalınlaşır. Canım eğer olmazsa ikinci tedaviye inşallah gerek kalmaz. Sen kötü şeyleri hiç getirme aklına. Bak rahim de iyi durumdaymış. Dediğin gibi herşey de vardır bir hayır deyip Allah'a sığınacağız. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip işi. Ama sen duanı eksik etme ve hep olacak inanıyorum de. Ben başta yakın çevreme anlatmıştım ama sonra pişman oldum. Sorduklarında da üzülüyorum, sormadıklarında da üzülüyorum. Yani kendi içimde yaşasam daha kolay başa çıkardım bu süreçten ama anlatmış oldum işte. Artık hakkımızda hayırlısı canım inşallah sende yarın güzel haberler alırsın.
insaalalh cnm benim sagolasin moral oldun bana insaallah guzel haberler alirim sende guzel haberler alirsin insaallah rabbimin dediginden oteye gecemeyiz

Back
X