Transfer öncesi hazırlık süreci bilgi paylaşımı.

Canım adet olmana sevindim bende dün oldum 1 hafta gecikme il :) benimde toplamda 5 yumurtam toplandı maalesef ama genetiğe gitti hepsi bir tane sağlıklı bulabildik zaten tek tük oda genelde 1 tane oluyor yumurtam o yüzden şansım çok azdı yani ama daha transfer aşamasına hiç gelemedim. Doktorun 5 kere aynı şeyi hastaya tedavi yöntemini değiştirmeden transfer etmesi banada doğru gelmedi. Tutmamasının sebebini araştırmalıydı. Doktor değiştirmekle iyi yapmışsın canım. Bu arada genetiğe gitti mi hiç embriyoların? Bu arasa evladını Allah bağışlasın canım inşallah doğru tedaviyle yine bir evlat nasip eder rabbim cümlemize
Canım benim yumurtalara hiç genetik yapılmadı çünkü doktorum dedi ki zaten döllenen yumurtaların hepsinin koyuyorum genetiği sağlam olsa tutar bana da. Mantıklı geldi senin de aslında yumurta sayın az genetiğe baktırmaya gerek var mı döllenenler transfer edilse

Canım benim yumurtalara hiç genetik yapılmadı çünkü doktorum dedi ki zaten döllenen yumurtaların hepsinin koyuyorum genetiği sağlam olsa tutar bana da. Mantıklı geldi senin de aslında yumurta sayın az genetiğe baktırmaya gerek var mı döllenenler transfer edilse
Canım evet yumurta sayımız az ama yaşım 39 doktor illa genetik diyor ama sanırım bir daha opu olursam genetik olmadan istiyorum bende. Artık rabbime emanet diyeceğim. Çünkü genetikle ilgili de bir sürü çelişkili görüşler var doktorlar arasında bende bu sefer eğer transferimde bebeğim tutunamazsa şansımı öyle deneyeceğim. :dua:

kuzum sabah embriyolog aradi transfer yarin dedi sabah 10da transferim var suanki durumunu blmyrum ama insaallah guzel guzel gelisiyordur cnm
Ay ay ay çok ama çok sevindim. :KK200: Hadi inşallah Canım. Rabbim yardımcın olsun. 41 kere maşallah diyeyim. Yarın su gibi aksın geçsin transferin dilerim..:nazar::dua:

Ay ay ay çok ama çok sevindim. :KK200: Hadi inşallah Canım. Rabbim yardımcın olsun. 41 kere maşallah diyeyim. Yarın su gibi aksın geçsin transferin dilerim..:nazar::dua:
amin cnm sagolasin darisi basina insaallah cnmm bakalim insaallah iyidir durumuda sonrasida iyi olur

Back
X