Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de amh 0.60 ...2 embriyom olustu donduruldu ..rahim dinlendirmedeyim .lucrin depot u bir ay önce vuruldum ben bugün kontrol günümdü.estrofem verdi rahim duvarını uygun kalınlığa getirmek için 12 sinde kontrol e çağırdı bakalım benim transfer ne güne gelecekAralık ayında transfer olacağım. Amh değerim çok düşük Lucrin depot oldumkullanan var mı
Güzel haberlerinizi bekliyorumBenim de amh 0.60 ...2 embriyom olustu donduruldu ..rahim dinlendirmedeyim .lucrin depot u bir ay önce vuruldum ben bugün kontrol günümdü.estrofem verdi rahim duvarını uygun kalınlığa getirmek için 12 sinde kontrol e çağırdı bakalım benim transfer ne güne gelecek![]()
İnşallah en kısa zamanda sizde güzel haberleri alırsınızBen kullandım canım ama bende pcos var 1 kez vuruldum sonraki ayda estrofem progestan çeşitli ilaçlar kullanmaya başladım r rahim kalınlığı uygun seviyeye gelince regl olmadan transferim gerçekleşti herşey yolundaydı hiçbir sorun yoktu ama negatif oldu , umarım sizin pozitif olur![]()
Merhabalar bende transferden önce kullandım sanırım totalde 1 ay gibi bir süre sonra transfer oldum, vurulacak günü hoca belirliyor zaten şifa olsunAralık ayında transfer olacağım. Amh değerim çok düşük Lucrin depot oldumkullanan var mı
oyle korkulacak bir etkisi yok sadece adet olmuyorsun yani ben olmadım .. üstüne bir de vurulduktan 15 gün sonra tam olarak kahverengi bir adet şeklinde bişey oldu bir gün sürdü bitti bir daha adet olmadım ..gecici menopoza giriyormusuzGüzel haberlerinizi bekliyorumbu iğnenin uzun süre kalıcı etkisinden korktum ama 30-35 günlük bi etkisi varmış sanırım
Benimde amh 0.20 8 yumurta toplandı haziranda bir tane 3. Gün kaldı elimde. Bende rahim kalınlaştırma Estrofem ecoprin kullanıyorum 10-15 güne transfer olacak inşallah . İnşallah tutunurBenim de amh 0.60 ...2 embriyom olustu donduruldu ..rahim dinlendirmedeyim .lucrin depot u bir ay önce vuruldum ben bugün kontrol günümdü.estrofem verdi rahim duvarını uygun kalınlığa getirmek için 12 sinde kontrol e çağırdı bakalım benim transfer ne güne gelecek![]()
Merhaba, bende aralik ilk haftasi transfer olacagim. Lucrin kullaniyorum ekim ayi basinda 1. yaptim bugunde 2. ignemi yaptim adet olmuyorsun. Ama baya gerginlik yapiyo insanda.Aralık ayında transfer olacağım. Amh değerim çok düşük Lucrin depot oldumkullanan var mı
Ben kullandım o ilaç bulunmuyor hatta Zoladex verdi hocaAralık ayında transfer olacağım. Amh değerim çok düşük Lucrin depot oldumkullanan var mı
İlaçlara zam geleceği için sanırım ilacı bulmak zor ben bi 7 ay kadar önce almıştımBende tüp bebek tedavi sürecindeyim, 2 gün önce opu oldum, embryolar dondurulcak. doktorum lucrin deport verdi fakat adet olunca vurulcaksın dedi 1 aylıkmış iğne zaten nasıl bişey anlamadım fakat zor bulunuyormuş eczanelere sorduk 15 gün sonra gelir dediler gelir gelmez alıcam
Sonucunuz olumlu olmuştur inşallahMerhabalar bende transferden önce kullandım sanırım totalde 1 ay gibi bir süre sonra transfer oldum, vurulacak günü hoca belirliyor zaten şifa olsun![]()
Yaa sizinle yakın transfer olacağız her şey yolunda giderseMerhaba, bende aralik ilk haftasi transfer olacagim. Lucrin kullaniyorum ekim ayi basinda 1. yaptim bugunde 2. ignemi yaptim adet olmuyorsun. Ama baya gerginlik yapiyo insanda.![]()
İnşallah sonucunuz olumludırBen kullandım o ilaç bulunmuyor hatta Zoladex verdi hoca
Transfer den önce kullanılıyor daha transfer olmadımİnşallah sonucunuz olumludır![]()
O zaman güzel haberlerimiz olsunTransfer den önce kullanılıyor daha transfer olmadım
Yaaa galiba eczacı arkadaşımdan aldım hepsini, tüm depolarda arıyorlar bulamadık.. adet olduğumda kullanıcam inşallah bulabilirim o güne kadar, opudan sonra kaç gün içinde adet olurum onuda bilmiyorumİlaçlara zam geleceği için sanırım ilacı bulmak zor ben bi 7 ay kadar önce almıştım![]()
5 gün içindede olan var 15 de de ama en geç 15 civarı geliyor opudan sonraYaaa galiba eczacı arkadaşımdan aldım hepsini, tüm depolarda arıyorlar bulamadık.. adet olduğumda kullanıcam inşallah bulabilirim o güne kadar, opudan sonra kaç gün içinde adet olurum onuda bilmiyorum