TRANSFER ÖNCESİ PROGESTAN DEĞERİ

dondurulmuş transfer mi olacaksınız ?
Evet haziran ayında olacaktım bir yumurta erken çatladı diye olmadı. Temmuz daki regl başladı ama az geldi doktor da progesteron değeri yüksek tedaviye başlayamayız dedi. Bekliyorum bakalım ne olacak. Yarın normal bir kadın doğum doktoruna gideceğim çünkü tüp bebek doktorum başka bir ilde. Merak ediyorum yakında regl olacak mıyım yoksa tahminim gidi ay sonuna mı kalacak

Bende transfer için hazırlığa başlayamadım değerim 8.57 çıktığı için. Doktor henüz tam regl olmamışsın bu değer yüksek dedi. 2 hafta içinde olursun dedi ama nedense hiç başlayacakmış gibi hissetmiyorum. Sanki ay sonu normal döngüsünde başlayacak gibi.
Adetin kaçıncı günü çıktı bu değer canım?

Evet haziran ayında olacaktım bir yumurta erken çatladı diye olmadı. Temmuz daki regl başladı ama az geldi doktor da progesteron değeri yüksek tedaviye başlayamayız dedi. Bekliyorum bakalım ne olacak. Yarın normal bir kadın doğum doktoruna gideceğim çünkü tüp bebek doktorum başka bir ilde. Merak ediyorum yakında regl olacak mıyım yoksa tahminim gidi ay sonuna mı kalacak
Dondurulmuş embriyo transferinde progestan değeri 10 üzeri olmalı ben transfer oldum iğnelere vs regl 2. Günü başladım ve kan verdiğimde progestan değerim 30du. Yüksek olması iyi bir şey değil mi yani anlamadım.

Dondurulmuş embriyo transferinde progestan değeri 10 üzeri olmalı ben transfer oldum iğnelere vs regl 2. Günü başladım ve kan verdiğimde progestan değerim 30du. Yüksek olması iyi bir şey değil mi yani anlamadım.
Belki de transfer günü yüksek isteniyordur. Benim değerim adetin 2. Günüydü ve doktor daha düşük olmalı dedi. İlaçlara başlatmadı. 2 hafta sonra değer sıfırlanır tekrar adet olursun dedi. 8 gün geçti bugün üstünden, sanki ben regl den ziyade ovulasyon döneminde gibiyim. Hiçbirşey anlamadım ben bu transfer işleri ne karışık. Geçen ay yumurta çatladı diye iptal olmuştu.

Belki de transfer günü yüksek isteniyordur. Benim değerim adetin 2. Günüydü ve doktor daha düşük olmalı dedi. İlaçlara başlatmadı. 2 hafta sonra değer sıfırlanır tekrar adet olursun dedi. 8 gün geçti bugün üstünden, sanki ben regl den ziyade ovulasyon döneminde gibiyim. Hiçbirşey anlamadım ben bu transfer işleri ne
Sizin biraz karışmış işler evet Rabbim kolaylık nasip etsin

Merhabalar bir konuyu merak ettiğim için sizlere sormak istedim.. Taze transfer öncesi progestan değerine bakılmak zorunda değil mi ben mi yanlış biliyorum ?? Bakılmadan transfer yapılır mı?
9 Temmuzda 2 canlı embriyo transferi yapıldı. Öncesinde progesteron değerime bakıldı. Progesteron hormonum 32.05 idi. Doktorum titizdir.

Belki de transfer günü yüksek isteniyordur. Benim değerim adetin 2. Günüydü ve doktor daha düşük olmalı dedi. İlaçlara başlatmadı. 2 hafta sonra değer sıfırlanır tekrar adet olursun dedi. 8 gün geçti bugün üstünden, sanki ben regl den ziyade ovulasyon döneminde gibiyim. Hiçbirşey anlamadım ben bu transfer işleri ne karışık. Geçen ay yumurta çatladı diye iptal olmuştu.
Dondurulmus transfer günü 10 üstü isteniyor sanırım

Şaşırdım açıkçası taze transferde düşük olması gerekiyor diye biliyorum, dondurulmuşlarda yüksek olması gerekiyor diye biliyordum.
Çatlatma iğnesini 4 Mayısta vurdum. Ogün progesteron hormonum 1.5 altında.

Eklentiler

• IMG_20250713_222731.webp
    IMG_20250713_222731.webp
    21 KB · Görüntüleme: 5
Doğal siklus yapılmış o zaman durum farklıdır, sağlıkla kolaylıkla tutunsun inşallah size bebeğiniz ❤️ ben çatlatma iğnesi vurdurmadım transfer öncesi.
4 Mayıs çatlatma iğnesi 6 Mayısta toplama 9 Mayıs'ta transfer. Amin inşallah. Yeryüzünde anne olmak bütün herkese en sağlıklısından ve hayırlısından en kolayı dan tez vakitte evlatlar nasip etsin rabbim. AMİNNNNNN

Merhabalar bir konuyu merak ettiğim için sizlere sormak istedim.. Taze transfer öncesi progestan değerine bakılmak zorunda değil mi ben mi yanlış biliyorum ?? Bakılmadan transfer yapılır mı?
merhaba takip eden dr rahim kalınlığına göre hareket eder . ama normalde her merkezde transfer günü progeeteron degerne bakar diye bliyorum

2 kere taze transfer oldum. Çatlatma iğnesini vuracağım gün baktırdım. Öyle istediler. Taze transfere uygun dediler. Cumartesi yine opu oldum. E2, progesteron yine bakıldı. Taze transfer olmayacak bu sefer.

Back
X