- 30 Kasım 2011
- 186
- 123
- 303
Umarım öyledir. Bu 4. denemem. Artık biraz yılmak üzereyim. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.İnşallah bebeğiniz sizinle beraberdir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım öyledir. Bu 4. denemem. Artık biraz yılmak üzereyim. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.İnşallah bebeğiniz sizinle beraberdir![]()
Evet haziran ayında olacaktım bir yumurta erken çatladı diye olmadı. Temmuz daki regl başladı ama az geldi doktor da progesteron değeri yüksek tedaviye başlayamayız dedi. Bekliyorum bakalım ne olacak. Yarın normal bir kadın doğum doktoruna gideceğim çünkü tüp bebek doktorum başka bir ilde. Merak ediyorum yakında regl olacak mıyım yoksa tahminim gidi ay sonuna mı kalacakdondurulmuş transfer mi olacaksınız ?
Adetin kaçıncı günü çıktı bu değer canım?Bende transfer için hazırlığa başlayamadım değerim 8.57 çıktığı için. Doktor henüz tam regl olmamışsın bu değer yüksek dedi. 2 hafta içinde olursun dedi ama nedense hiç başlayacakmış gibi hissetmiyorum. Sanki ay sonu normal döngüsünde başlayacak gibi.
Dondurulmuş embriyo transferinde progestan değeri 10 üzeri olmalı ben transfer oldum iğnelere vs regl 2. Günü başladım ve kan verdiğimde progestan değerim 30du. Yüksek olması iyi bir şey değil mi yani anlamadım.Evet haziran ayında olacaktım bir yumurta erken çatladı diye olmadı. Temmuz daki regl başladı ama az geldi doktor da progesteron değeri yüksek tedaviye başlayamayız dedi. Bekliyorum bakalım ne olacak. Yarın normal bir kadın doğum doktoruna gideceğim çünkü tüp bebek doktorum başka bir ilde. Merak ediyorum yakında regl olacak mıyım yoksa tahminim gidi ay sonuna mı kalacak
2. GünüAdetin kaçıncı günü çıktı bu değer canım?
Belki de transfer günü yüksek isteniyordur. Benim değerim adetin 2. Günüydü ve doktor daha düşük olmalı dedi. İlaçlara başlatmadı. 2 hafta sonra değer sıfırlanır tekrar adet olursun dedi. 8 gün geçti bugün üstünden, sanki ben regl den ziyade ovulasyon döneminde gibiyim. Hiçbirşey anlamadım ben bu transfer işleri ne karışık. Geçen ay yumurta çatladı diye iptal olmuştu.Dondurulmuş embriyo transferinde progestan değeri 10 üzeri olmalı ben transfer oldum iğnelere vs regl 2. Günü başladım ve kan verdiğimde progestan değerim 30du. Yüksek olması iyi bir şey değil mi yani anlamadım.
Sizin biraz karışmış işler evet Rabbim kolaylık nasip etsinBelki de transfer günü yüksek isteniyordur. Benim değerim adetin 2. Günüydü ve doktor daha düşük olmalı dedi. İlaçlara başlatmadı. 2 hafta sonra değer sıfırlanır tekrar adet olursun dedi. 8 gün geçti bugün üstünden, sanki ben regl den ziyade ovulasyon döneminde gibiyim. Hiçbirşey anlamadım ben bu transfer işleri ne
9 Temmuzda 2 canlı embriyo transferi yapıldı. Öncesinde progesteron değerime bakıldı. Progesteron hormonum 32.05 idi. Doktorum titizdir.Merhabalar bir konuyu merak ettiğim için sizlere sormak istedim.. Taze transfer öncesi progestan değerine bakılmak zorunda değil mi ben mi yanlış biliyorum ?? Bakılmadan transfer yapılır mı?
Taze transfer mi dondurulmuş mu ?9 Temmuzda 2 canlı embriyo transferi yapıldı. Öncesinde progesteron değerime bakıldı. Progesteron hormonum 32.05 idi. Doktorum titizdir.
Dondurulmus transfer günü 10 üstü isteniyor sanırımBelki de transfer günü yüksek isteniyordur. Benim değerim adetin 2. Günüydü ve doktor daha düşük olmalı dedi. İlaçlara başlatmadı. 2 hafta sonra değer sıfırlanır tekrar adet olursun dedi. 8 gün geçti bugün üstünden, sanki ben regl den ziyade ovulasyon döneminde gibiyim. Hiçbirşey anlamadım ben bu transfer işleri ne karışık. Geçen ay yumurta çatladı diye iptal olmuştu.
Teşekkür ederim AminSizin biraz karışmış işler evet Rabbim kolaylık nasip etsin
Taze transfer.Taze transfer mi dondurulmuş mu ?
Şaşırdım açıkçası taze transferde düşük olması gerekiyor diye biliyorum, dondurulmuşlarda yüksek olması gerekiyor diye biliyordum.Taze transfer.
Çatlatma iğnesini 4 Mayısta vurdum. Ogün progesteron hormonum 1.5 altında.Şaşırdım açıkçası taze transferde düşük olması gerekiyor diye biliyorum, dondurulmuşlarda yüksek olması gerekiyor diye biliyordum.
Doğal siklus yapılmış o zaman durum farklıdır, sağlıkla kolaylıkla tutunsun inşallah size bebeğinizÇatlatma iğnesini 4 Mayısta vurdum. Ogün progesteron hormonum 1.5 altında.
4 Mayıs çatlatma iğnesi 6 Mayısta toplama 9 Mayıs'ta transfer. Amin inşallah. Yeryüzünde anne olmak bütün herkese en sağlıklısından ve hayırlısından en kolayı dan tez vakitte evlatlar nasip etsin rabbim. AMİNNNNNNDoğal siklus yapılmış o zaman durum farklıdır, sağlıkla kolaylıkla tutunsun inşallah size bebeğinizben çatlatma iğnesi vurdurmadım transfer öncesi.
merhaba takip eden dr rahim kalınlığına göre hareket eder . ama normalde her merkezde transfer günü progeeteron degerne bakar diye bliyorumMerhabalar bir konuyu merak ettiğim için sizlere sormak istedim.. Taze transfer öncesi progestan değerine bakılmak zorunda değil mi ben mi yanlış biliyorum ?? Bakılmadan transfer yapılır mı?