Transfer öncesi Prograf kullanan var mı???

Merhaba prografı bana da verdi doktorum tüp bebek değil benim kimyasal gebeliklerden ötürü bağışıklık sistemimi baskılaması için verdi aslında tüp bebek tedavisi uyguluyor bi nevi sizin tuttu mu bebekler nasılsınız

Merhaba prografı bana da verdi doktorum tüp bebek değil benim kimyasal gebeliklerden ötürü bağışıklık sistemimi baskılaması için verdi aslında tüp bebek tedavisi uyguluyor bi nevi sizin tuttu mu bebekler nasılsınız
Ben pozitif sonuç aldım çarşamba günü, simdi tekrar kan vericem artışa bakılacak. İnsallah iyidir de tuttu derim gönül rahatlığıyla :))

Mesajınıza baya olmuş ama durumunuz nedir. Ben de kullanıyorum 2 kutu kullandım 12 haftaya kadar siz ne kadar kullandınız. Bu ilacı kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandı acaba

Mesajınıza baya olmuş ama durumunuz nedir. Ben de kullanıyorum 2 kutu kullandım 12 haftaya kadar siz ne kadar kullandınız. Bu ilacı kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandı acaba
Ben maalesef o gebeliğimde kürtaj olmak durumunda kaldım, kalbi durdu. Ama şimdi tedavisiz hamileyim 🤗 insallah sizin de gönlünüze göre sağlıklı bir gebeliğiniz olur 🤍

Kızlar prograf 0.5 miligram ille tüp bebek yaparken mi kullanılıyor?
Aşılama yaparken de kullanılabilir mi?
Benimde kanda NK Testim CD56 %15.9 çıktı katil hücreler vücudumda gereğinden fazlaymış,
Birde prograf yerine prednol kullanılsa olmuyor mu?
Bilgisi olanlardan yorum bekliyorum lütfen.

Benimde kanda NK Testim CD56 %15.9 çıktı katil hücreler vücudumda gereğinden fazlaymış,
Canım benim testim henüz yapılmadı ama doktorum yüksek çıkarsa Prednolu daha uzun alırız demişti. Programı hiç bilmiyorum ama Prednol oluyor demek ki

Canım daha uzun derken nasıl yani? Mesala adetinin başladığı tarihten mi başlarız tedaviye dedi?
Hayır bitanem öyle değil de, sekizinci haftada bırakmıştık biz, rutinde öyle bırakılıyor. Ama problemimiz buysa onikinci haftaya kadar devam ederiz mesela. 16. Hafta diyen doktorlar da varmış onu da burda okumuştum.

Hayır bitanem öyle değil de, sekizinci haftada bırakmıştık biz, rutinde öyle bırakılıyor. Ama problemimiz buysa onikinci haftaya kadar devam ederiz mesela. 16. Hafta diyen doktorlar da varmış onu da burda okumuştum.
Kaç mg prednol kullanimiştin canım? Günde kaç doz?

Transfer öncesi başlanıyor prograf transfer olalı 4 gün oldu ne kadar kullanicam.bilmiyroum ama korkuyroum yan etkisi çok fazla yazıyor

Transfer öncesi başlanıyor prograf transfer olalı 4 gün oldu ne kadar kullanicam.bilmiyroum ama korkuyroum yan etkisi çok fazla yazıyor
Konunun üzerinden süre geçmiş ama prograf la ilgili bir sorun yaşadınız mı bende dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcam cuma günü ilk tedavimden bir kızım var kalan embriyolar dondurulmuştu fakat ilk tedavide böyle bir ilaç kullanmadım bu sefer doktor böyle bir ilaç yazmış yan etkisi çok fazla görünüyor kafam karıştı 🤔

Merhaba ben 8 haftalık hamileyim. Prograf 12.haftaya kadar öneriliyor ama sanırım ben artık bırakacağım çok mide bulantısı yapıyor bende. Acaba benim gibi olan var mı?

Back
X