Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sanırım 13 e yakındı kalınlığı.Kızlar Transfer öncesi rahim kalınlığınız neydi benim 7 ve üstü transfer oldum bugün 6. günüm herkes 9 10 ml olmasi lazim en az diyo kafam karıştı
en son 10.8 idi 3 gün sonra transfer oldumKızlar Transfer öncesi rahim kalınlığınız neydi benim 7 ve üstü transfer oldum bugün 6. günüm herkes 9 10 ml olmasi lazim en az diyo kafam karıştı
Evet doktor ultrasonla bakip olcuyorArkadaşlar rahim duvarı kalınlığını doktor mu söylüyor
Transfer tarihi verdi mi? Eğer verdiyse yeterli görmüştürBana kaç olduğu söylenmedi. Progesteron a ek estrofem verildi ince görüldüğü için mi acaba
Maşşalah en yüksek seni duydum vallahiTransfer günü 15.5 mm benimdi
Avokado ve bol su içtim ben trasnferden önce ve tabi ilaçlarMaşşalah en yüksek seni duydum vallahibenim cuma günü 11
transfer de çarsamba
Bende avokado yedim onun etkisi varmı gerçektenAvokado ve bol su içtim ben trasnferden önce ve tabi ilaçlar![]()
Bende avokado yedim onun etkisi varmı gerçekten
Bana birde saizen diye büyüme hormonu verdiler bunun ne işe yaradığı hakkında bilginiz var mi ?Onun çok etkisi var ben adetle beraber başladım hala yiyorum he simdidi iki güne bir yiyorum ama yiyorum bebeğe de kilo aldırır falan diyorlar
Yok canım bilmiyorumBana birde saizen diye büyüme hormonu verdiler bunun ne işe yaradığı hakkında bilginiz var mi ?