Transfer oncesi zoladex Lucrin kullanan oldu mu

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.111
329
648
Merhaba Eylül ayında adetten 1 hafta önce zoladex 3.6 vurulmami ve adet olunca gelmemi istedi doktor. Donmus embriyo transferi için. Adeti ne kadar geciktiriyor kullanan var mi

Ben de cuma günü yani adetimin 21. Günü lucrin Depot vurundum. Normal adet olacaksın dediler. Ben de adetliyken gideceğim yeniden. Sizin ki farklı birşey sanırım

Merhaba Eylül ayında adetten 1 hafta önce zoladex 3.6 vurulmami ve adet olunca gelmemi istedi doktor. Donmus embriyo transferi için. Adeti ne kadar geciktiriyor kullanan var mi
Merhaba konu eski ama süreciniz nasıl ilerledi bende dün zoladex iğne vuruldum

Merhaba bu konu hakkında pek yorum yapılmamış bende yazmak istedim . Bende Zoladex'i transferden 1 ay önce adet görmemek için vuruldum. Bu iğne rahim kalınlaşması sağlıyormuş.
Merhaba çok teşekkür ederim cevabın için🙏 bana adet görmemek için demedi ama doktorum adetim de 1 hafta gecikti adet ne zaman oldunuz peki ? Ben adet olamayacak mıyım bu ay o zaman adetim gelse ilaçlara başlayacaktım 😔

Benim adetim sadece iki gün gecikti. Herkeste illaki farklıdır.
Transferim maalesef negatif oldu. Negatif alan kızlar, sizin sonraki kanamanız ne kadar sürdü? Yoğun kanamam bir hafta sürdü ama hala temizlenemedim. Toplam 3 hafta oldu şimdı :(

Merhaba bu konu hakkında pek yorum yapılmamış bende yazmak istedim . Bende Zoladex'i transferden 1 ay önce adet görmemek için vuruldum. Bu iğne rahim kalınlaşması sağlıyormuş.
Merhabalar bana da vurduruyor 2. igneden sonra adetim kesildi igneden sonra trasnfer var dedi ama süreci b,lmiyorum. Siz nasıl geçirdiniz bu süreci rica etsem anlatr mısınız?

Back
X