Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek doz mu vurulduğu kac uniteBen de cuma günü yani adetimin 21. Günü lucrin Depot vurundum. Normal adet olacaksın dediler. Ben de adetliyken gideceğim yeniden. Sizin ki farklı birşey sanırım
1 aylikmis iğne tek seferde vuruldu. Yarım vuruldu.Tek doz mu vurulduğu kac unite
Transfer oldunuz mu1 aylikmis iğne tek seferde vuruldu. Yarım vuruldu.
Pazartesi olacağımTransfer oldunuz mu
Hayırlı haberlerPazartesi olacağım![]()
Estrofem disinda kullandığınız neler olduPazartesi olacağım![]()
Crino jel kullanıyorum bir de cylo hap kullanıyorumEstrofem disinda kullandığınız neler oldu
Merhaba konu eski ama süreciniz nasıl ilerledi bende dün zoladex iğne vuruldumMerhaba Eylül ayında adetten 1 hafta önce zoladex 3.6 vurulmami ve adet olunca gelmemi istedi doktor. Donmus embriyo transferi için. Adeti ne kadar geciktiriyor kullanan var mi
Merhaba konu eski ama süreciniz nasıl ilerledi bende dün zoladex iğne vuruldumi
ğneden sonra 5 6 gün filan gecikti
Merhaba bu konu hakkında pek yorum yapılmamış bende yazmak istedim . Bende Zoladex'i transferden 1 ay önce adet görmemek için vuruldum. Bu iğne rahim kalınlaşması sağlıyormuş.Merhaba konu eski ama süreciniz nasıl ilerledi bende dün zoladex iğne vuruldum
Merhaba çok teşekkür ederim cevabın içinMerhaba bu konu hakkında pek yorum yapılmamış bende yazmak istedim . Bende Zoladex'i transferden 1 ay önce adet görmemek için vuruldum. Bu iğne rahim kalınlaşması sağlıyormuş.
Merhabalar bana da vurduruyor 2. igneden sonra adetim kesildi igneden sonra trasnfer var dedi ama süreci b,lmiyorum. Siz nasıl geçirdiniz bu süreci rica etsem anlatr mısınız?Merhaba bu konu hakkında pek yorum yapılmamış bende yazmak istedim . Bende Zoladex'i transferden 1 ay önce adet görmemek için vuruldum. Bu iğne rahim kalınlaşması sağlıyormuş.