canım merhaba ben transferden önce beslenmemde herhangi bir değişiklik yapmadım ama en önemli olanı yaptım ve sigarayı bıraktım tedaviye başlamadan önce zaten azaltmıştım tedaviye başladığımda ise tamamamen bıraktım ve o günden beri hiç içmiyorum.yasakkelime
transferden sonrada iki gün evde dinlendikten sonra yola koyuldum tedavimi istanbulda görmüştüm büyük bi özlemle evime döndüm:dance: doktorum bunda hiçbir sakınca olmadını söyledi evime geldiğimde de 10 gün boyunca yatmadım sanada tavsiyem asla bu bekleme sürecini yatakta sıkıntı içinde geçirme kendimi yormadan bazı ev işlerimi yaptım arkadaşlarımı çağırdım onlara pasta yaptım bazen gezmeye çıktım ve zamanın akışını hızlandırmak için elimden gelen herşeyi yaptım çünki beklemek çok zor ve nihayet o gün geldi kan testini yaptırmaya annemin ısrarına rağmen yalnız gittim eşim işi dolayısıyla ilçeye gitmişti o benle gelemedi ve sonucu almak için odaya girdiğimde doktor kimmiş bakalım bu gebe diyince ben kulaklarıma inanamadım sadece hamilemiyim diyebildim ve ağlamaktan başka hiçbirşey söyliyemiyordum .oysa giderken öyle korkuyordumki ayaklarım beni geri geri götürüyordu sanki ama hamile oldumu duyunca içim kıpır kıpır oldu kabıma sığamıyordum resmen :dance::sm_cool:
yaa işte böyle canım arkadaşım inan yazarken o anı yeniden yaşamış gibi oldum Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür sanada bu duyguyu yaşamayı nasip eder .Ben hep Allahım boynumuzu bükük koyma tüm isteyenlere içi sırada bizede hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bi evlat ver dedim .Rabbim ol dedi ve oldu binlercekere şükürler olsun .İnşallah tez zamanda sende bebişine kavuşursun canım
:1hug:
Kucak dolusu sevgilerimle :teytey: