Benim 10. gün 3 idi sonra artmadı maalesef3. Gün embrio transferi oldum. Bugün 9. Gün kanda beta 0 çıktı. Böyle olup sonra pozitif olan var mı? Umut ışığı arıyorum
Bende geçen hafta aynı durumu yaşadım her gün kan vermeye gittim kollarım mosmor olmuş şimdi görüyorum.. Rabbimden umut kesilmez inşallah sevindirir sizi3. Gün embrio transferi oldum. Bugün 9. Gün kanda beta 0 çıktı. Böyle olup sonra pozitif olan var mı? Umut ışığı arıyorum
Amin Allah razı olsun çok zor 0 ı görünce yıkıldım insan 1 e bile razı olacak aşamaya gelebiliyormuş. Siz nasılsınız deneyecek misiniz bir dahaBende geçen hafta aynı durumu yaşadım her gün kan vermeye gittim kollarım mosmor olmuş şimdi görüyorum.. Rabbimden umut kesilmez inşallah sevindirir sizi
Evet çok zor bir durum evimi dip köşe temizleyip transfere gittim 0 ı görünce ağlaya ağlaya temizlik yaptım rabbim kimsenin emekleriniz boşa çıkarmasın...Denemeyi düşünüyorum ama daha doktorumla görüşmedik izinde kendisi kaç ay dinlendirme yapacak bilmiyorum siz ne yapacaksanız doktorunuz ne dedi ne önerdiAmin Allah razı olsun çok zor 0 ı görünce yıkıldım insan 1 e bile razı olacak aşamaya gelebiliyormuş. Siz nasılsınız deneyecek misiniz bir daha
Sizin nasıl gidiyor? İnsallah sağlıklı ilerliyordur3. Gun icin bazilarinin gec döllenebiliyor. Ben 10. Gun idar testinde negatif cikmistim 11. Gun kanda 57 cikmisti. Bekleyin siz 12. Gune kadar
O zaman hala umut var demekkiBana beklemeyi önerdi günümde yenşden test vermemi istedi 3. Gün erken buldu galiba ilk denemeniz miydi
Yaa gerçekten mii şuan bana umut oldunuz o kdar umutsuzluğa düşmüştüm ki3. Gun icin bazilarinin gec döllenebiliyor. Ben 10. Gun idar testinde negatif cikmistim 11. Gun kanda 57 cikmisti. Bekleyin siz 12. Gune kadar
Küçük bir umut belki ya da ben öyle hissettimO zaman hala umut var demekki
Yani ilaçları bıraktırmadığına göre az da olsa umut var. Beklemek zorKüçük bir umut belki ya da ben öyle hissettim
Umarım vardır epey de baktım forumlarda ama bir türlü benim gübü birini bulamadım siz denk geldiniz mi hiçYani ilaçları bıraktırmadığına göre az da olsa umut var. Beklemek zor
Kaçıncı güne geliyor testKadın doğumda randevu yok sizce bir gün önce aile hekimine mi versem 3. Gün embriyo çıkar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?