Ben bulamadım ya 9. Gün kanda negatif olup sonra pozitife dönene denk geldiniz mi%2 ihtimalle son gün pozitife dönenlerı okuduk çok az da olsa ihtimal olabiliyor
Çok üzüldüm Rabbim bir sonrakinde keseleri göstersin inşallahBenim 10. gün 3 idi sonra artmadı maalesef
12. Gün istemişti doktorum cumartesi ye denk geliyor , ben yarın 11. Gün de yapsam diye düşündüm doğru sonuç verir mi acabaKaçıncı güne geliyor test
Az çok fikir verir bence12. Gün istemişti doktorum cumartesi ye denk geliyor , ben yarın 11. Gün de yapsam diye düşündüm doğru sonuç verir mi acaba
Çok üzüldümm yeniden denediniz miBenim 2.30 çıkmıştı artmadı
HayırÇok üzüldümm yeniden denediniz mi
İnşallah pozitif olur zaten her türlü 2. Testi de yapacağız gibi pazartesi yine kan veririm içime sinmezseAz çok fikir verir bence
Umarım güzel pozitiflerimiz olur test yaptın mı hiçİnşallah pozitif olur zaten her türlü 2. Testi de yapacağız gibi pazartesi yine kan veririm içime sinmezse
Hayırlısı olsun hakkımızda
Yapamadım korkuyorumUmarım güzel pozitiflerimiz olur test yaptın mı hiç
Ya 9. Gun die değilde yani 1 gun arayla negatiften pozitife die okuyabilirsiniz öylesi varBen bulamadım ya 9. Gün kanda negatif olup sonra pozitife dönene denk geldiniz mi
Kanda 10. Gun itibariyle belli olur asagi yukari. 11. Güne denk geliyorsa yarın verebilirsiniz.İnşallah pozitif olur zaten her türlü 2. Testi de yapacağız gibi pazartesi yine kan veririm içime sinmezse
Aynen yarın 11. Gün oluyor sabah vermeyi düşünüyorum nasipte varsa artık Rabbım bilirKanda 10. Gun itibariyle belli olur asagi yukari. 11. Güne denk geliyorsa yarın verebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?