Transfer sonras ile ilgili?

kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun umarım herkes emeğinin karşılığını alır.

ben transferden sonraa hasranede 1-1.5 saat dinlenip yola çıktım hemde geldiğim yol 3-4 saatlik bi yol...

ama şuanda hamileyimmm...herkes içini ferah tutsun,kendine dikkat etsin ve en önemlisi moralini heeep ama hep yüksek tutsunnn... hihoyyyt

çok sevindim canım tebrik ederim darısı bizim başımıza ben de gün sayıyorum 3 günüm kaldı tahlil yaptırmama bakalım rabbim hepimize yardımcı olsun

çok sevindim egeli.allah tamamini erdirsin.rabbim bebisine hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin.darisi benim gibi bekleyenlerin basina..

saolun kızlarrrr çok teşşeküürler :))

bu ay çok bereketli bi ay inşallah herkess mutlu haberlerini bian önce alııcak ve herkes bebeğine kavuşucak ben yürekten inaniorum :)))

herkes inansın... hihoyyyt

selam arkadaşlar ben özellikle pozitif sonuç alan arkadaşlara sormak istiyorum.yumurta trasferi kolay oldumu.bu benim 2. denemem ilkinde çok kasmıştım kendimi elimde olmadan çok canım yandı.çok zor muayene oluyorum.sizin nasıl geçti.trasferin zor geçmesi sonucu etkilermi merak ediyorum.muhtemelen yine aynı şey olacak.

Back
X