Transfer sonrası 10. Gün Beta HCG 30

Teşekkürler canım bence senin bebiş sana tutunacak çünkü söyle düşünüyorum blast geç oldular ya tutunmaları da bir kaç gün geç olduysa o yüzden biraz düşük çıkmıştır dokuz saatte artışını oranla bak iyi gidiyor için rahat olsun dicem olamaz biliyorım ama fazla stres yapma yine de🤗🤗 30 için bile neler vermezdin öncesinde öyle düşün
Doğru söylüyorsun bu da bir şeydir en azından bir şekilde hamile kalabildim Kimyasal bile olsa şimdi kendi kendime canım bir şeyler çekiyor hayatımda ilk defa aşermek neymiş onu hissediyorum diyorum ( belki bu aşamada aşar mümkün değil ama öyle hissediyorum veya hissetmek istiyorum diyelim ) İnşallah tutunur da annelik neymiş onu da hissedebiliriz hepimiz

Bende konu acicaktim senin yorumu gordum 10 haziranda tup bebek transferim oldu 22 haziran 12.gun degerim 22.97 cikti 4 gun sonra kan ver dedi doktorum dayanamadim 23 haziran dun kan verdim 43.86 cikti icim biraz rahatladi ama tedirginim carsamba yine kan vericem sonucunu bende merak ettim bi tanidigimda tup bebek yapti 8 ile basladi gebeligi suan 3 yasinda oglu var o bana umut ama kimyasal gebelikte olabilir bizimki
Cnm sen nptin verdin mi birdaha kan

Benim şu şekilde oldu toplamda üç embriyomuz döllenmişti. 5. Günde Bunlardan biri orta kalite diğer ikisi henüz gelişme evresindeydi geç gelişim gösteriyordu. Early blast ve cavitasyondular. Doktor yinede dondurmak istedi o iki tanesini orta kalite olanı da transfer etti ve orta kalite olan tutmadı taze transferdi. Altı ay sonra Dondurulmuşları açtık bir gün beklettik ve orta kalitenin biraz üzerinde gelişim gösterdiler gelişim gösterince transfer oldu ve gördüğün gibi tutundular bundan sonrası Allaha kalmış bir mucize bekliyorum dualarını esirgemezsen çok sevinirim canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallah
Cnm nptin kan verdin mi bidaha

Doğru söylüyorsun bu da bir şeydir en azından bir şekilde hamile kalabildim Kimyasal bile olsa şimdi kendi kendime canım bir şeyler çekiyor hayatımda ilk defa aşermek neymiş onu hissediyorum diyorum ( belki bu aşamada aşar mümkün değil ama öyle hissediyorum veya hissetmek istiyorum diyelim ) İnşallah tutunur da annelik neymiş onu da hissedebiliriz hepimiz
Cnm sonucun ne oldu neden kayboldun bize de umut ol nolur ya girmissin aslinda bugun neden yazmiyorsun ins kotu bisey yoktur

Kızlar artış var ama değerlerim hala normal değil moralim çok bozuk dua edin nolur
Kaç çıktı canım değerin artış varsa üzülme zaten iki kat iki kat gidecek düşük başladığı için hala düşük olması normal değil mi biraz topla moralini de bebiş de etkilenmesin🤗🤗🤗

Kızlar artış var ama değerlerim hala normal değil moralim çok bozuk dua edin nolur
Canım kaç olmuş peki? Artış bazen orantısız oluyormuş. Ama azalmıyor yine de bir umudun var tatlım. Dua ediyorum sonu güzel olur inşallah. Kötü düşünmeyelim ha canım?

Canım benim sağlık olsun benim de malesef 11 den 15 e çıkabilmiş sadece. Kimyasalı gördük sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Aynen cnm bu 2. Kimyasal im cok yorumdum artik neden nasip olmiyor anlamiyorum hersey cok guzeldi cok kaliteliydi embriyolarim ama olmadi nasip brnimde ondan 9.7 olmus cnm

Canım benim sağlık olsun benim de malesef 11 den 15 e çıkabilmiş sadece. Kimyasalı gördük sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ilaclarina devam edecekmisin swn cnm kesecekmisin yoksa doktoruna bilgi verdin mi ben sormadan kesmeyi dusunuyorum igneyi falan zaten yok artik belli yani

Ilaclarina devam edecekmisin swn cnm kesecekmisin yoksa doktoruna bilgi verdin mi ben sormadan kesmeyi dusunuyorum igneyi falan zaten yok artik belli yani
Şimdi mesaj attım canım. Bırak derse bırakırım. İlk idrar testindeki çizgi görünmediği zaman çok ağlamıştım. Şuan nedendir bilmiyorum ama nötürüm..

Back
X