Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahBence var silik çizgi görünüyor sağlıkla gelsin inşaallah![]()
Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsinAmin inşaallah ben de bugün transfer oldum herhangi bir belirti oldu mu sizde
Merhaba testiniz markası neydi?Kesinlikle öyle sen için rahat tut hiç kafana takma Allah'ın izniyle olurBenim 5.gün 5bb idi. Ama bizim bir sorunumuz yoktu aslında sadece genetik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için yaptırdık tüp bebek.
Benim de bugün 10.günüm benim testim de böyle çıktı hatta akşam üstü yaptım sabah yapmadım.Sizin sonucunuz ne oldu merak ettim.İnşallah güzel bir sonuç almışsınızdırmısınız
Çok şükür benim sonucum güzel olduBenim de bugün 10.günüm benim testim de böyle çıktı hatta akşam üstü yaptım sabah yapmadım.Sizin sonucunuz ne oldu merak ettim.İnşallah güzel bir sonuç almışsınızdır![]()
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Biz de eşimle Sma taşıyıcısıyız. Bilkentte tedaviye başladık Siz şuan gebe misinizÇok şükür benim sonucum güzel olduUmarım sizlerinde güzel olmuştur
![]()