Gözün aydın tatlımEvet canim cikti 12.gun beta 393 şükürler olsun. 10 gün sonra kese kontrolüne gidicem
Ay sizin ikisi de mi turmuş yoksaMerhaba benim 12. Gün 610 çıkmıştı bugün doktor randevum var. Çift embriyo transferi yapıldı. Bende büyük bir heycanla bekliyorum saatimi. İkiz olsun çok istiyorum tabi herşeyin hayırlısı. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kontrolden çıktım şimdi iki kese vardı ama birinin içi boş maalesef. Diğernin kalp atışını duyduk çok şükür. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahGözün aydın tatlım
Ay sizin ikisi de mi turmuş yoksa
Ay maşallahKontrolden çıktım şimdi iki kese vardı ama birinin içi boş maalesef. Diğernin kalp atışını duyduk çok şükür. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin inşallah tüm isteyenlere bekleyenlereAy maşallahsağlıkla kavuşmakta nasip olsun inşallah
YaaaaBenim ki yine hüsran
Canım öncelikle hayırlı olsun belirtilerin var mıydı bende 12 de oldum transfer cumayı bekliyorumYaaaa( çok üzgünüm
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallajKontrolden çıktım şimdi iki kese vardı ama birinin içi boş maalesef. Diğernin kalp atışını duyduk çok şükür. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Aminnn İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız. Evet ilk transferimHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallajbende bekliyorum çarşambayı merak ediyorum ikiz mi diye acaba. Sizin ilk transferiniz mi?
Bana ilk kan testinden 10 gün sonra gel dediHayırlı olsun canım. Benimde 393 çıktı 1 transfer vardi zaten ikiz değildir benim. Kese için kac gun sonra gel dedi dr sana
Aynen banada öyle dediBana ilk kan testinden 10 gün sonra gel dedi
Arada karin agrisi, yururken kasiklarda cekilme, bel agrisi olan var mi bu surece geldikten sonra??Aminnn İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız. Evet ilk transferim
Benim de çok ağrım oldu bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı yaşadım. Şuan hala arada şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Dün doktora sordum gayet normal dedi kanama olmadığı sürece endişelenme dedi.Arada karin agrisi, yururken kasiklarda cekilme, bel agrisi olan var mi bu surece geldikten sonra??
Ay aklım çıkıyo ya, belirti olmasa dert olsa dert. Bugun 5. Haftanin ilk gunu, daha once de hafif kasik agrim bel agrim oluyodu arada ama 2 gundur belim daha cok agrimaya ve kasigimda yururken cekilmeler olmaya basladi. Topallayasim geliyo. Insallah normaldir. Bunlar hep devam ediyor mu acaba hamilelik boyu. Sorun degil de endise ediyorum sadeceBenim de çok ağrım oldu bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı yaşadım. Şuan hala arada şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Dün doktora sordum gayet normal dedi kanama olmadığı sürece endişelenme dedi.
Ben 6+2 oldum bugün mesela ayaktayken şiddetli bir ağrı giriyo kasığıma gidip uzanıyorum dinlenirken daha iyi ama biraz fazla ayakta kalıp yorulduğumda daha çok oluyor. Endişe etmemek elde değil çok iyi anlıyorumAy aklım çıkıyo ya, belirti olmasa dert olsa dert. Bugun 5. Haftanin ilk gunu, daha once de hafif kasik agrim bel agrim oluyodu arada ama 2 gundur belim daha cok agrimaya ve kasigimda yururken cekilmeler olmaya basladi. Topallayasim geliyo. Insallah normaldir. Bunlar hep devam ediyor mu acaba hamilelik boyu. Sorun degil de endise ediyorum sadece
Transfer sonrasi 12.gün kan verdim bekliyorum :))) çoooook heyecanlıyım. 12.gün beta kac olmalı
Neyse en azından yalniz degilmisim. Normal demekki..Ben 6+2 oldum bugün mesela ayaktayken şiddetli bir ağrı giriyo kasığıma gidip uzanıyorum dinlenirken daha iyi ama biraz fazla ayakta kalıp yorulduğumda daha çok oluyor. Endişe etmemek elde değil çok iyi anlıyorum
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin . Benimde 393 çıktıBende 10ncu gün 202- 12nci gün 577 çıkmıştı.
Şükür şimdi 36 hafta olduk.
Benimde ağrım çok oluyor. Arada bıçak saplanıyor gibi oluyor, sonra rahmimde kasılma hissediyorum iki gündürde belimde ağrı başladı inşallah normaldir. Cumartesi kese görmeye gidicem bendeBenim de çok ağrım oldu bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı yaşadım. Şuan hala arada şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Dün doktora sordum gayet normal dedi kanama olmadığı sürece endişelenme dedi.
Maşallah çok güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHepinize merhaba.Benim de transferimin 9.günü 130 çıktı dün yani 11.günü 320 çıktı.değerler nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?