Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar. İkinci tranferimi oldum bugün 3 gün. İlk transferde kramplarim çok olmuştu ve sürekli yatmıştım. Bu sefer kramp olmuyor hiç ve yatmıyorum genelde evdeyim ama pasif değilim dolanıyorum evin içinde doğru mu acaba
Transferimin üçüncü günü başka ülkeye gitmiştim
Tabii siz benim gibi yapmayın da sürekli yatmak zaten olumsuz birşey, rahimin yeterince kanlanmasını önlüyor
Merhaba hanımlar. İkinci tranferimi oldum bugün 3 gün. İlk transferde kramplarim çok olmuştu ve sürekli yatmıştım. Bu sefer kramp olmuyor hiç ve yatmıyorum genelde evdeyim ama pasif değilim dolanıyorum evin içinde doğru mu acaba
Merhaba benimde 3. Günüm. Bende evdeyim hasta modunda degilim ama elimi hiç birşeye de atmıyorum bir sağa bir sola devriliyorum :)) ilk iki gun kasık ağrım vardi adet olacak gibi bugün o da yok sadece az once bir kram girer gibi oldu anlık iki kez o kadar
Merhaba benimde 3. Günüm. Bende evdeyim hasta modunda degilim ama elimi hiç birşeye de atmıyorum bir sağa bir sola devriliyorum :)) ilk iki gun kasık ağrım vardi adet olacak gibi bugün o da yok sadece az once bir kram girer gibi oldu anlık iki kez o kadar
Merhabalar lütfen yardımcı olur musunuz. Vajinismus tedavisi gördüm kızlığım bozulmasına rağmen tam anlamıyla cinsel ilişkiyi 5 gün önce yaşadık. Boşalma oldu. Bu ilişkiden 2 gün sonra kahverengi lekelenme başladı ve koyulasarak devam ediyor hala. İçerisinde de iplik gibi paracalar var az. Adetime 7 gün var ilkkez böyle bir şey yaşıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.Kusura bakmayın alakasız oldu ama cevap alabilir ümidiyle..