Transfer sonrası 3.gün

Umutol55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
45
12
3
31
Merhaba hanımlar. İkinci tranferimi oldum bugün 3 gün. İlk transferde kramplarim çok olmuştu ve sürekli yatmıştım. Bu sefer kramp olmuyor hiç ve yatmıyorum genelde evdeyim ama pasif değilim dolanıyorum evin içinde doğru mu acaba

En iyisini yapıyorsunuz. Hasta gibi yatmak iyi gelmez insana günlül hayatınıza devam edin diyor doktorlarda zaten

Merhaba hanımlar. İkinci tranferimi oldum bugün 3 gün. İlk transferde kramplarim çok olmuştu ve sürekli yatmıştım. Bu sefer kramp olmuyor hiç ve yatmıyorum genelde evdeyim ama pasif değilim dolanıyorum evin içinde doğru mu acaba
Merhaba benimde 3. Günüm. Bende evdeyim hasta modunda degilim ama elimi hiç birşeye de atmıyorum bir sağa bir sola devriliyorum :)) ilk iki gun kasık ağrım vardi adet olacak gibi bugün o da yok sadece az once bir kram girer gibi oldu anlık iki kez o kadar

Merhaba benimde 3. Günüm. Bende evdeyim hasta modunda degilim ama elimi hiç birşeye de atmıyorum bir sağa bir sola devriliyorum :)) ilk iki gun kasık ağrım vardi adet olacak gibi bugün o da yok sadece az once bir kram girer gibi oldu anlık iki kez o kadar
Baştan beri hiç yok bende kramp. İlk transferde çok olmuştu şimdi yok neden anlamadım bende. İnşallah pozitifleri görürüz 🤲

Merhabalar lütfen yardımcı olur musunuz. Vajinismus tedavisi gördüm kızlığım bozulmasına rağmen tam anlamıyla cinsel ilişkiyi 5 gün önce yaşadık. Boşalma oldu. Bu ilişkiden 2 gün sonra kahverengi lekelenme başladı ve koyulasarak devam ediyor hala. İçerisinde de iplik gibi paracalar var az. Adetime 7 gün var ilkkez böyle bir şey yaşıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.Kusura bakmayın alakasız oldu ama cevap alabilir ümidiyle..

Back
X