Bugün 9. Günüm Salı günü test günüm teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizHayırlı olsun sonucunuz ne oldu acabaHayırlı olsun sonucunuz ne oldu acaba
Hayırlı olsun benim hiç ümidim yokBugün 9. Günüm Salı günü test günüm teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Test yaptınız mı koyulaşma oldu muBugün 9. Günüm Salı günü test günüm teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
4. Silik 5. Gün kanda çıktı gittikçe koyulaştıTest yaptınız mı koyulaşma oldu mu
3. Gün embriyosu geç tutunuyor 12. Günü bekleyinBen 4gun yaptım negatifti, dün yaptım ne pozitifti,bugün yaptım yine negatif hiç birşey anlamadım.3, gün embriyosu
Öyle demeyin moralinizi bozmayın bu yol meşakkatli bi yol rabbüm hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallahHayırlı olsun benim hiç ümidim yok
Ben bu süreçte 41 Meryem süresi suya okutup içtim yarın kan vericem hala net var diyemiyorumÖyle demeyin moralinizi bozmayın bu yol meşakkatli bi yol rabbüm hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah
Teşekkürler doğru söylüyorsunuz ilaçlar çok ağrı yaptığı için bir an önce öğrenip kesmek istedim ben de psikolojim bozuldu sanırım3. Gün embriyosu geç tutunuyor 12. Günü bekleyin
İnşallah hepimizeÖyle demeyin moralinizi bozmayın bu yol meşakkatli bi yol rabbüm hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah
Allahım kucagina almayi sevip oğşamayi nasip etsin bekleyen herkeseBen bu süreçte 41 Meryem süresi suya okutup içtim yarın kan vericem hala net var diyemiyorum
Amin canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah seninki de tutarAllahım kucagina almayi sevip oğşamayi nasip etsin bekleyen herkesemeryem suresi bende ilk hamileligimde dogal yolla kalmıştı şimdide tup bebek transferim olacak benimde 2 embriyo
İnşallah banada nasip etsin amin
AminAmin canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah seninki de tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?