• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 5.gün kan sonucu negatif olup sonra pozitif olan var mı

1happiness

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
4
4
1
30
Herkese merhaba,5.gün dondurulmuş 4bc embriyo transferim oldu ve sabırsızlığımdan transferden 5 gün sonra kan verdim negatif çıktı,aranızda 5.gün kan sonucu negatif olup 10. veya 12.gün pozitif sonuç alan var mı ? lütfen umut olucak tek bir dönüş bile alırsam beni mutlu edicek..

Herkese merhaba,5.gün dondurulmuş 4bc embriyo transferim oldu ve sabırsızlığımdan transferden 5 gün sonra kan verdim negatif çıktı,aranızda 5.gün kan sonucu negatif olup 10. veya 12.gün pozitif sonuç alan var mı ? lütfen umut olucak tek bir dönüş bile alırsam beni mutlu edicek..
5. Gün kan testi vermedim ama burada bir şema paylasmislardi orada yerleşmenin beşinci gün olduğu ve daha sonraki günlerde betaya yansıdığı yazıyordu . Yani demem o ki pozitif olsa bile görünmez . Lütfen kendinizi üzmeyin çünkü çok erken ...

5. Gün kan testi vermedim ama burada bir şema paylasmislardi orada yerleşmenin beşinci gün olduğu ve daha sonraki günlerde betaya yansıdığı yazıyordu . Yani demem o ki pozitif olsa bile görünmez . Lütfen kendinizi üzmeyin çünkü çok erken ...
Çok teşekkür ederim cevabınız için umarım pozitif olur hayırlısıyla 🙏🏼

5 gun embriyosu ve 4bc kalitede idi bizimkide ama.kan icin cok erken kendinizi uzmeyin tam olarak 10 12 gun sonra beta kana geciyo❤ 10.gun erken gebelik testi yaparsaniz çıkabilir benim.cikmisti🤗

Transferden sonra ki 7. Gün 131 değerinde çıkmıştı. 5. Gün çok çook erken

5 gun embriyosu ve 4bc kalitede idi bizimkide ama.kan icin cok erken kendinizi uzmeyin tam olarak 10 12 gun sonra beta kana geciyo❤ 10.gun erken gebelik testi yaparsaniz çıkabilir benim.cikmisti🤗
12.günü bekliyorum inşallah bu erken test beni yanıltır,çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için 🙏🏼

Dondurulmuş 4. gün embriyosu pazartesi (18.07.2022) trasfer yapıldı kasık ve bel ağrım var, halsizlik ve uykusuzlukta başladı bugün ise kasığımda sanki bir kalp atıyor (psikolojik olduğunu biliyorum) erken gebelik testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Sonuçtanda korkuyorum açıkçası 😕 araştırdıkça ye şeyler öğreniyorum ve bu ne kadar iyi bilmiyorum kafamda deli sorular 🤦🏼‍♀️

7. Gün üstteki sabah alttaki akşam. Silik çıkmış ama acaba olabilir mi

Eklentiler

• C8AD1189-7FDE-4948-986D-1123A6C1A5FD.webp
    C8AD1189-7FDE-4948-986D-1123A6C1A5FD.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 316
Back
X