Transfer sonrası 6. Gün hiçbir belirti yok

Merhabalar 6. Günümdeyim 3 gecedir rüyamda test yapıyorum. Gece 5 te kalktım yaptım dayanamadım resimdeki gibi varla yok arası çizgi çıktı daha erken ama işte umutlanmalımıyım bilemedim .
Bend bugün 6. Günündeyim hiçbir belirtim yok bakalım hayırlısı bende çarşamba günü yapacağım idrar testini

Bend bugün 6. Günündeyim hiçbir belirtim yok bakalım hayırlısı bende çarşamba günü yapacağım idrar testini
Belirti aramayın. İlaçlardan anlaşılmıyor. Önemli olan yapılan erken gebelik testinde pozitifi görmek. Onu gördünüz mü belirti falan hikaye.

Merhabalar 6. Günümdeyim 3 gecedir rüyamda test yapıyorum. Gece 5 te kalktım yaptım dayanamadım resimdeki gibi varla yok arası çizgi çıktı daha erken ama işte umutlanmalımıyım bilemedim .
Bence umutlanmalısın kuzum hepimizin başta böyle çıktı🥰

Merhaba sonucunuzu merak ettim bende bugün 6. Günündeyim hiçbir belirti yok
12. Gün kan sonucum 963 çıktı 14. Gün 2090 şimdilik Herşey yolunda hala hiçbir belirtim yok doktorum iki hafta sonrasına ultrason randevusu verdi inşallah o zaman göreceğim minik mercimek tanelerimi🥹🤲🏻

Eki Görüntüle 3582951 ben bugün kendimi yakın gördüğüm bir kaç kişiye bu fotoğrafı attım ve bana verdikleri cevap ( yok muu, daha net kırmızı olması gerekmiyor mu vs. ) o kadar bütün sevincimi aldılar ki size anlatamam ve bana ders oldu sizlerden ve 1 tane beni anlayan arkadaşımdan başka kimseyle artık testimi felan paylaşmıcam
Canm ben normalde pek saklayan bir insan değilimdir ama bu konuda gerçekten yaşamayan anlamıyor. Zaten süreç yeterince zor bide onlar bizi yorup yıpratıyor. Onun için en güzeli kimseye anlatmamak

Kızlar merhaba
Benim bugün transfer günü hariç 6.günüm.
Sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif gördüm. Belim ağrıyor ve hafif göğüs hassasiyetim var.
Erken yaptım diye midir yoksa gerçekten negatif mi kafayı yiyeceğim.
12 mayıs test günüm.

Kızlar merhaba
Sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif gördüm. Belim ağrıyor ve hafif göğüs hassasiyetim var.
12 mayıs test günüm.
Erken daha erkengebelik testinde bile çok zor çıkıyor .belli belirsiz 2 gün sonra erken gebelik testi ile dene moralini bozma

Eki Görüntüle 3582951 ben bugün kendimi yakın gördüğüm bir kaç kişiye bu fotoğrafı attım ve bana verdikleri cevap ( yok muu, daha net kırmızı olması gerekmiyor mu vs. ) o kadar bütün sevincimi aldılar ki size anlatamam ve bana ders oldu sizlerden ve 1 tane beni anlayan arkadaşımdan başka kimseyle artık testimi felan paylaşmıcam
aşkım bl gibi var genelde en yakınımızdakiler bizi çekemez bence de paylaşma ben çok kime ile paylşmdım ailemle onlar bir süre sonra bir kaç kişiye duyurdu ama duymayan daha çok tanıdığım var gerek yok kimsenin bilmesine emin ol bu kişiler seni çekemiyor negatif insanlardan uzak durun

Kızlar merhaba
12 mayıs test günüm.
Seninle sonuç günümüz aynı canım . Bende dün yaptım 6. Günde negatif. Ama benim ki 3. Gün embriyosu YDÜ. Seninki kaçıncı gün embriyosu acaba. Bende belirti denen birşeyde yok

Seninle sonuç günümüz aynı canım . Bende dün yaptım 6. Günde negatif. Ama benim ki 3. Gün embriyosu YDÜ. Seninki kaçıncı gün embriyosu acaba. Bende belirti denen birşeyde yok
Canımm belirti aramamanızı tavsiye ederim benim 1 Mayıs test günümde pozitifi gördüm doktor 17 mayısa ultrason randevusu verdi onu bekliyorum ve hala 0 belirti

Kızlar yakınımın testi transfer sonrası 6.günde Predictor early yaptı böyle gözüküyor sizce varmı bebiş üstteki test dün yapıldı alttaki bugün

Eklentiler

• IMG_6515.webp
    IMG_6515.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_6514.webp
    IMG_6514.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 57
Back
X