Merhaba ben 5. Gün embriyosunda 8. Yada 9. Gün negatifti 11. Günü bekle dediler ama değişmedi umarım sizin değişirTek embriyo 4bb kalitesi ve herley cok iyi dediler ilk tüp bebek denemem 6. Gün kan testi yaptırdım sonuç 2.1 çıktı. 10. Günde değişen oldugumu pozitifi gören bana umut olacak biri var mı
Umarım ama bir buruklaştı içim umutluydum yarın test günümMerhaba ben 5. Gün embriyosunda 8. Yada 9. Gün negatifti 11. Günü bekle dediler ama değişmedi umarım sizin değişir
Sizin daha önce böyle bi tecrübeniz olmuş muyduu10. günü bekleyin, erken yapmışsınız.
Test yaptınız mı tekrarUmarım ama bir buruklaştı içim umutluydum yarın test günüm
Benim 3. Gün emriyosu 11. Gün 24 çıkmıştı 6. Gün versem çıkmazdı yaniTek embriyo 4bb kalitesi ve herley cok iyi dediler ilk tüp bebek denemem 6. Gün kan testi yaptırdım sonuç 2.1 çıktı. 10. Günde değişen oldugumu pozitifi gören bana umut olacak biri var mı
Yaptım 10.gün 46 çıktıTest yaptınız mı tekrar
Benimde 5. Gn ve 10. Gününde 46 çıktı az mı değer sizceBenim 3. Gün emriyosu 11. Gün 24 çıkmıştı 6. Gün versem çıkmazdı yani
Artış onumli değeri 5 ile başlayıp sağlıklı ilerleyen var demişti drumBenimde 5. Gn ve 10. Gününde 46 çıktı az mı değer sizce
Yarında tekrardab kan vereceğim inşallah yüksektir:)Artış onumli değeri 5 ile başlayıp sağlıklı ilerleyen var demişti drum
İnşallah cnmYarında tekrardab kan vereceğim inşallah yüksektir:)
Ne yaptın Miyase bir daha kan verdin mi yükseliş nasıl gidiyorYarında tekrardab kan vereceğim inşallah yüksektir:)
Sizin sonuç ne oldu aceba?Benim 3. Gün emriyosu 11. Gün 24 çıkmıştı 6. Gün versem çıkmazdı yani
3 kat artarak devam etti ama 7 aylık doğmak zorunda kaldıSizin sonuç ne oldu aceba?
Sağlıcakla büyüsün inşallah3 kat artarak devam etti ama 7 aylık doğmak zorunda kaldı
Vefat etti canimSağlıcakla büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?