• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6. Gün testim

ilay1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Kızlar selam pazartesi transfer oldum 5. Gün embriyosu cumartesi idrar testi yaptım yok gibiydi bugün tekrar yaptım bu şekilde hafif silik çizgi çıktı . Sizce test doğru mudur ?

Eklentiler

• IMG_1059.webp
    IMG_1059.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 703
5 dk içinde çıktıysa pozitif gorunuyor tabi yeni olduğu için silik çıkması normal

Ortalama 10 dakika içinde bu şekilde oldu
Valla bende dün yaptım bicbir değişme yok olmayinca çıkmıyor var olduğunu düşünüyorum ki silik çıkmış çok kısa bir zamanda inşallah hayırlısı olur hakkınızda gün geçtikçe koyulasmayi takip edin isterseniz artınca kan testi verin

Merhabalar,13 temmuz da transfer oldum bugün 6.gun ve testim bu şekilde çıktı birlikte yorumlayabilir miyiz silik çizgi resimde net görünmesede var

Eklentiler

• IMG_20260719_101902.webp
    IMG_20260719_101902.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 211
Kızlar selam pazartesi transfer oldum 5. Gün embriyosu cumartesi idrar testi yaptım yok gibiydi bugün tekrar yaptım bu şekilde hafif silik çizgi çıktı . Sizce test doğru mudur ?

Merhabalar,13 temmuz da transfer oldum bugün 6.gun ve testim bu şekilde çıktı birlikte yorumlayabilir miyiz silik çizgi resimde net görünmesede var
İkinizin de çok net pozitif kızlar, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah 😍😍

Benim testime de bakabilir misiniz? T+6 dayım🥹

Eklentiler

• IMG_6629.webp
    IMG_6629.webp
    113,9 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_6624.webp
    IMG_6624.webp
    102,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_6620.webp
    IMG_6620.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 175
Benim testime de bakabilir misiniz? T+6 dayım🥹
Var canım ikinci çizgi hayırlı olsun 😍 bende bugün t+6 dayım 5. Gün çift embriyo transferi dün gece ve sabah çok hafif lekelenmem oldu ama test yapmaya korkuyorum daha erken negatif çıkarsa test gününe kadar kendimi yer bitiririm diye. Yapmalı mıyım bilmiyorum aslında fikrim kan verme günümü bekleyip hiç bir test yapmamaktı

Var canım ikinci çizgi hayırlı olsun 😍 bende bugün t+6 dayım 5. Gün çift embriyo transferi dün gece ve sabah çok hafif lekelenmem oldu ama test yapmaya korkuyorum daha erken negatif çıkarsa test gününe kadar kendimi yer bitiririm diye. Yapmalı mıyım bilmiyorum aslında fikrim kan verme günümü bekleyip hiç bir test yapmamaktı
Canım valla dayanabiliyosan en mantıklısı o bence de. Ben de yapmıcam diye başladım bu işte. İşte t6 ya kadarmış napayım fmkfkfkfk

Yaptın mı canım test. Allah’ım inşallah yaptıysan o çift çizgiyi göstermiştir Rabbim sana inşallah🙏🏻
Canım cesaret edemedim korktum negatif görürüm diye zaten eşiminde gönlü yok test yapmama o yüzden kan tahlili gününü beklicem 4 gün kaldı zaten şunun şurasında

Canım cesaret edemedim korktum negatif görürüm diye zaten eşiminde gönlü yok test yapmama o yüzden kan tahlili gününü beklicem 4 gün kaldı zaten şunun şurasında
Valla bekleyebiliyosan en güzeli kuzum. Benim de eşim yaptırmıyo hiç ben gizli yapmıştım dkkdkdk

Canım ben t6 da yapmıştm silik çıkmıştı. Bugün t10 dayım yine silik çıktı . yarın test günüm bakalım. Kanda görene kadar hiçbşeye sevinemiyorum🥲
bende silik çıkar kafam karışır mı diye yapmıyorum evde 5 tane gebelik testi bar korkudan yapamıyorum

Back
X