Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende erken yaptırdığımi düşünüyorum ama dayanamadım işte bilirsiniz sabırsız oluyor insan bu süreçte. İnsallah güzel haberler alırız.Merhaba ben de 7 nisanda transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Ancak 10. Gün kanda bakın dedi dr. Yani 16 nisan tahlil günüm heyecanla bekliyorum
sizin 3. Gün embriyosu en doğru sonuç 12. Gün çıkar cok erken yaptırmıssınız bence
Evet inşallahh güzel sonuç alırızzEvet bende erken yaptırdığımi düşünüyorum ama dayanamadım işte bilirsiniz sabırsız oluyor insan bu süreçte. İnsallah güzel haberler alırız.
19 NisanEvet inşallahh güzel sonuç alırızztest gününüz ne zman
İnşallah güzel sonuç alırsınız siz de kat kat katlanır. Kaçıncı gün embriyosu sizin.Bende yarın vericem kan testi inşlh pozitiftir çok zor süreçler
Malesef sonuç yine hüsranİnşallah güzel sonuç alırsınız siz de kat kat katlanır. Kaçıncı gün embriyosu sizin.
Hayırlısı böyleymiş yılmak yok hayırlı zamanda olacak inşallahMalesef sonuç yine hüsran![]()
İnşlh cnmHayırlısı böyleymiş yılmak yok hayırlı zamanda olacak inşallah![]()
Merhaba sonucunuz ne çıktı acabaHerkese merhaba. 7 Nisan'da 3. Gün embriyosu transferim oldum bugün 6.gun kan testim 0.1 çıktı erken mi baktirdim böyle olup 12. Günde poztofo gören varmı acaba?
Malesef negatifMerhaba sonucunuz ne çıktı acaba
Benimde öyle, umarım Allah bir gün bize de nasip eder...Malesef negatif