- 3 Temmuz 2024
- 86
- 77
- 3
- 29
Merhaba hayırlısı olsun beklemesi çok zor evet ama 4. Gün çok çok erken tutunma süreci dahi 6 ile 10 gün arasında değişiklik gösteriyor en erken 9. Günü bekleyin bence acele edip motivasyonunuzu düşürmeyin güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyleKızlar günaydın, bugün transferimden sonra 4. Günüm ve dayanamayıp erken testlerden yapanım sizce var mıbu 2. Denemem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum.
Merhaba çok teşekkür ederimMerhaba hayırlısı olsun beklemesi çok zor evet ama 4. Gün çok çok erken tutunma süreci dahi 6 ile 10 gün arasında değişiklik gösteriyor en erken 9. Günü bekleyin bence acele edip motivasyonunuzu düşürmeyin güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyle
Allahım güzel sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmasınMerhaba çok teşekkür ederimevet çok erken kan testinde bile 6.25 çıktı şimdi iki günde bir kan vermem zorunda kalıcam inşallah artar değerler dualarınızı bekliyorum
Suanki durumunuz nedirKızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır
Sevda ben de aynı durumdayım, pazartesi test günüm, senin sonucun belli oldu mu acaba?23 ünde sabah transfer oldum bıgün transfer günü hariç 5. Günüm kızlar. Yarım doz ovitrelle vuruldu 23 ünde transferde bana. Bugün testim bu şekilde. Sizce hala ovitrelle etkisimidir. Yok u benim gibi olan. Kafayı yemek üzereyim belirsizlikten. Sakince test gününü bekleyenlerden olamıyorum maalesef.
Canım belli oldu şükür bugün 16. Günüm ve kese gördük umarım içide doludur. Sizin durum ne oldu çok merak ettim. İnşallah hayırlı sonuç alırsınızSevda ben de aynı durumdayım, pazartesi test günüm, senin sonucun belli oldu mu acaba?
Evet evet çok şükür pozitifCanım belli oldu şükür bugün 16. Günüm ve kese gördük umarım içide doludur. Sizin durum ne oldu çok merak ettim. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız
Evet şimdi kese görünmesi, içi dolu mu o telaşlar sardı beni de.. allahım kolay güzel hamilelik nasip etsin hepimizeCanım belli oldu şükür bugün 16. Günüm ve kese gördük umarım içide doludur. Sizin durum ne oldu çok merak ettim. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız
Aminnn inşallah. Cuma günü gideceğim ben kese için. Aslında bugün gittim keseyi gördüm dedi ama içini göremeyiz daha dedi. İçim içimi yiyor.Evet şimdi kese görünmesi, içi dolu mu o telaşlar sardı beni de.. allahım kolay güzel hamilelik nasip etsin hepimizeisteyen herkese versin inşallah
Ben de yarın 2.beta için gideceğim.. ben de öyle, heyecandan endişeden uyuyamıyorum..Aminnn inşallah. Cuma günü gideceğim ben kese için. Aslında bugün gittim keseyi gördüm dedi ama içini göremeyiz daha dedi. İçim içimi yiyor.
Betanız kaçtı ve kaç olmuş merak ettimmmm. Umarım harika artmıştır. Benim betaBen de yarın 2.beta için gideceğim.. ben de öyle, heyecandan endişeden uyuyamıyorum..
inşallah herşey yolunda gider, hepimiz sağlıkla kavuşalım huzurla büyütelim
Merhaba, benim bugün 16.gün 554 çıktıBetanız kaçtı ve kaç olmuş merak ettimmmm. Umarım harika artmıştır. Benim beta
8. Gün 96
10. Gün 286
12. Gün 943
14. Gün 2431
16. Gün 4381 di. Kafayı yemiş gibi 2 günde bir verdim
Merhaba, benim bugün 16.gün 554 çıktıBetanız kaçtı ve kaç olmuş merak ettimmmm. Umarım harika artmıştır. Benim beta
8. Gün 96
10. Gün 286
12. Gün 943
14. Gün 2431
16. Gün 4381 di. Kafayı yemiş gibi 2 günde bir verdim
Bence gayet güzel artış. Hayırlı olsun çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?