Transfer sonrası 7.gün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilinmezada

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
22
9
1
Arkadaşlar meraba bu 2.Tüp bebek tedavim 1.si kimyasal gebelik oldu sonrasında histeroskopi oldum 3. Tane daha kalan dondurulmuş embiriyomdan değeri 4AB yada BA net hatırlayamadım transfer oldum 8 ağustosta bugun 7. Günüm ilk günler kasık bel ağrım oldu ama 4. Günden sonra geçti bende 5. Gün işe başladım o güne kadar evde hep dinlerek geçirdim şuanda bir belirtim yok ama sabah kaset test yaptım çok çok silik ikinci çizgi gördüm kimyasal mıdır diye çok korkuyorum bu süreci yaşayan var mı

Bence olumsuz düşünme benimde dilek transferim kimyasal olmuştu çok dinlenmeme rağmen. İkinci transferimde hiç dinlenmedim hemen ayağa kalktım hayatıma döndüm ve kasık ağrım oldu sadece ama tuttu. Aklına kötü şeyler getirme bende çok korkmuştum yine mi kimyasal olacak diye

Yaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için içimi çok rahatlattın peki sizce yarın kan testi versem çıkar mı doktorun söylediği pazartesi vermem ama insan çok merak ediyor sence napmalıyım

Yaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için içimi çok rahatlattın peki sizce yarın kan testi versem çıkar mı doktorun söylediği pazartesi vermem ama insan çok merak ediyor sence napmalıyım
Ben 8. Gün kan testi vermiştim 221 çıkmıştı canım beklememiştim 10. Günü:)

Bende silik gördüm bugün 10. Günüm yarın test günüm bir daha yapmadım bende 8. Günün sabahı yapmıştım ailik görmek kimyasal değil yüksek değerlerde idrarda silik çıkıyor çünkü önce kanda yükseliyor idrara daha az kısmı yansıyor içinizi ferah tutun

İçimi rahatlattınız moral oldunuz Allah razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim sizin çıktı mı gebelik Sizde mi tüp bebek tedavisi görmüştünüz

İçimi rahatlattınız moral oldunuz Allah razı olsun gerçekten çok teşekkür ederim sizin çıktı mı gebelik Sizde mi tüp bebek tedavisi görmüştünüz
Evet daha kan vermedim 8. Gün sabahı kaset teste çok silik çıktı. Bekliyorum bugün 10. Günüm yarın test günüm yarın sabah kan vereceğim dua edin Hatta benimki o kadar silikti ki gözle bile çok zor gözüktü

İnşallah güzel haberler alırsınız

İnşallah yarın güzel haberleriniz olur banada yazın lütfen merakla bekliyorum sizin için dua edicem inşallah hayırlısı ile güzel haberiniz olur

Merabalar kan sonucum bu şekilde ama daha önceki kimyasal olduğu için düşer mi çıkar mı sizce değer nasıl az mı hamilemiyimdir

Merabalar kan sonucum bu şekilde ama daha önceki kimyasal olduğu için düşer mi çıkar mı sizce değer nasıl az mı hamilemiyimdir
Umudunuzu kaybetmeyin kimyasaldan sonra hamile kalan cok olmuştu inşallah sizinki sağlıkla tutunur bebeğiniz sizinledir

Hayır maşallah çok iyi bir değer ben 7.gün 23 ile öğrenmiştim bu arada benim bundan önceki transferim de kimyasal olmuştu olumlu düşünün bebişiniz şuan size tutunmaya çalışıyor kendinizi de üzmeyin onu da

Çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok haklısınız güzel düşünmek lazım sizin özel yaptığınız bişey varmıydı tutunması için yenilen yapılması gereken birşey ne yapacağımı bilemedim çok heyecanlıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…