Daha erken ama 3. Gün için geç döllenmiş olabliyor ben testte bişey göremedim ama bence şimdi den test yapıp strese koymayın kendinizi 5. Günler bile bazen teste silik denmeyecek kadar çıkabiliyor gününüzü bekleyin benceMerhaba hanımlar. 9 Mayıs Cuma günü transferim gerçekleşti. Bir iyi bir orta kalite 3. Gün embriyosu yerleştirildi. Şimdiye kadar test yapmamak için kendimi zor tuttum. Normalde kan testimi 20 mayısta vericem ama dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım. Sonucum bu şekilde. Çok bakmaktan hafif silik çizgi mi görüyorum acaba yoksa negatif mi anlayamadım. Bu testi nasıl yorumlamam gerekir sizce?
Güzel haberleriniz olsun annesine tutunmuştur inşallahTeşekkür ederim yorumunuz içinneden bilmiyorum hislerim olumlu yönde. Bakalım dediğiniz gibi az kaldı zaten hayırla sonuçlansın inşallah
Kan testi verirseniz kanda gözükür pozitifse bende transfer sonrası 9. Gün öğrenmiştim kandaMerhaba hanımlar. 9 Mayıs Cuma günü transferim gerçekleşti. Bir iyi bir orta kalite 3. Gün embriyosu yerleştirildi. Şimdiye kadar test yapmamak için kendimi zor tuttum. Normalde kan testimi 20 mayısta vericem ama dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım. Sonucum bu şekilde. Çok bakmaktan hafif silik çizgi mi görüyorum acaba yoksa negatif mi anlayamadım. Bu testi nasıl yorumlamam gerekir sizce?
Kan testi verdim bugün pozitif hamdolsunNe yaptınız sonuç nedir
Kızlar yakınımın testi Predictor early dün yapılan üstteki bugün yapılan alttaki 5. Gün embriyosu konulmuş var mı sizcev
Var gibi duruyor canım kaçıncı gün
15 mayısta transfer oldu 5.gün embriyosu tek konuldu bugün 6.günVar gibi duruyor canım kaçıncı gün
O zaman hamile olabilir büyük ihtimal yarın sabah test yapıp ikinci çizgi çıkarsa kesin hamile15 mayısta transfer oldu 5.gün embriyosu tek konuldu bugün 6.gün
İnşallah canım teşekkür ediyorumO zaman hamile olabilir büyük ihtimal yarın sabah test yapıp ikinci çizgi çıkarsa kesin hamile
Amin cümlemiz için hayırlı güzel sonuçlar olur inşallahÇok mutlu oldum inşallah güzel yükselişler olur kaç ıle öğrendiniz
Kızlar yorum yaparsanız çok sevinirimBenim de 5. Gün embriyom vardı transferimin 8. Günü bugün ama silik çizgi mi var yoksa ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım orda bir koyuluk var ama acaba test mi bozuk ne düşünüyorsunuz hanımlar
Fotoğraflarda pek belli olmuyor. Ben de test yaptığımda çıplak gözle silik çizgi var gibi görünüyordu ama fotoğrafta belli olmuyordu. 7-8-9. Günlerde değer gerçekten çok çok az oluyor. Belli olmaması çok normal. Düşünün ki ben testi yaptıktan 24 saat geçmeden acile gitmem gerektiği için kan verdim ve beta sadece 35 çıktı kanda. Pozitif düşünmeye çalışın inşallah sonuç da pozitif olur hepimiz içinBenim de 5. Gün embriyom vardı transferimin 8. Günü bugün ama silik çizgi mi var yoksa ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım orda bir koyuluk var ama acaba test mi bozuk ne düşünüyorsunuz hanımlar
Ben çok hafif görüyorum yarın sabahtan tekrar yap umarım güzel sonuçlar alırsınBenim de 5. Gün embriyom vardı transferimin 8. Günü bugün ama silik çizgi mi var yoksa ben mi öyle görmek istiyorum anlamadım orda bir koyuluk var ama acaba test mi bozuk ne düşünüyorsunuz hanımlar
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bir şekilde kucağımızda bebeklerimizle neticelenir çok teşekkür ederim desteğiniz içinFotoğraflarda pek belli olmuyor. Ben de test yaptığımda çıplak gözle silik çizgi var gibi görünüyordu ama fotoğrafta belli olmuyordu. 7-8-9. Günlerde değer gerçekten çok çok az oluyor. Belli olmaması çok normal. Düşünün ki ben testi yaptıktan 24 saat geçmeden acile gitmem gerektiği için kan verdim ve beta sadece 35 çıktı kanda. Pozitif düşünmeye çalışın inşallah sonuç da pozitif olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?