Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lutfen bu zorlu ve stresli surecte test yapmayin cok merak ediyorsaniz kan verin testler cok yaniltabiliyor hatta cogu zmn hatali sonuclar verebiliyor testlere guvenmeyin kan verin bn de gectim bu surecten transferin 10.gunu vermem gereken kan testini 8.gunu vermistim ve cok sukur pozitif sonuc aldik o gunun aksami yapmistim idrar testini yani oncesinde hic test yapmadim cunku cok stres yapiyoruz sonrasindaEki Görüntüle 3713032 Eki Görüntüle 3713036
Kızlar ilk görüntü transferin 6. Günü yapılan test ikinci görüntü ise transferim 7. Günü yapılan test ilkinde bu kadar belirginken ikincisi çok hafif belli fotoğrafta belli bile değil sizce var mı
8. Günde kaç çıktı sonucunuz bende kan verdim sonucu bekliyorumlutfen bu zorlu ve stresli surecte test yapmayin cok merak ediyorsaniz kan verin testler cok yaniltabiliyor hatta cogu zmn hatali sonuclar verebiliyor testlere guvenmeyin kan verin bn de gectim bu surecten transferin 10.gunu vermem gereken kan testini 8.gunu vermistim ve cok sukur pozitif sonuc aldik o gunun aksami yapmistim idrar testini yani oncesinde hic test yapmadim cunku cok stres yapiyoruz sonrasinda
117 cikmisti cnm insallah sende pozitif sonuc alirsin sonucunu ogrenince yazarsan sevinirim8. Günde kaç çıktı sonucunuz bende kan verdim sonucu bekliyorum
Sonucu aldınız mı?8. Günde kaç çıktı sonucunuz bende kan verdim sonucu bekliyorum
Sonuç ne olduEki Görüntüle 3713032 Eki Görüntüle 3713036
Kızlar ilk görüntü transferin 6. Günü yapılan test ikinci görüntü ise transferim 7. Günü yapılan test ilkinde bu kadar belirginken ikincisi çok hafif belli fotoğrafta belli bile değil sizce var mı
Kimyasal gebelik olduSonuç ne oldu
8. Günde kaç çıktı sonucunuz bende kan verdim sonucu bekliyorum
Benimde 6 günümEvet pozitif gözüküyor
Sizce varmı 5 güm embriyosuBenimde 6 günüm
Var gibi canım ben gördüm silik çizgiyi insallah koyulasır 6 erken zatn böyle olması normalBenimde 6 günüm Eki Görüntüle 3718806
Bende çok emek verdim 2 senedir uğraşıyorum inşallah gün geçtikçe koyulaşır çok korkuyorumVar gibi canım ben gördüm silik çizgiyi insallah koyulasır 6 erken zatn böyle olması normal
Bende 4. Gün yapmıstım silik çıkmıstı böyle koyulastı ilerledikçeBende çok emek verdim 2 senedir uğraşıyorum inşallah gün geçtikçe koyulaşır çok korkuyorum
Allah razı olsun umut oldunuz yani var diyorsunuzBende 4. Gün yapmıstım silik çıkmıstı böyle koyulastı ilerledikçe
Allah razı olsun umut oldunuz yani var diyorsunuz
Seninki benimkine göre daha koyu ama olsun inşallah bende tam kırmızıları görürümEki Görüntüle 3718873
Bak bu benim 4. Gün sonradan koyulastı basta seninki gibiydi insallah güzel haberler verirsin. Silik gördükten sonra biraz rahatla. Bu testleri defalarca yaptım hiç silik görmemiştim yoksa çıkmıyor bembeyaz duruyor
İlk yaptığımda seninki gibi görünüyordu varla yok arası gölgeydi eşime kabul ettirememiştim. İlerleyen saatlerde kurudukca böyle oldu.Seninki benimkine göre daha koyu ama olsun inşallah bende tam kırmızıları görürüm
İnşallah benimkinde olur rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsunİlk yaptığımda seninki gibi görünüyordu varla yok arası gölgeydi eşime kabul ettirememiştim. İlerleyen saatlerde kurudukca böyle oldu.
Seninki benimkine göre daha koyu ama olsun inşallah bende tam kırmızıları görürüm