Transfer sonrası 9.gün erken gebelik testi

Çok üzüldüm bende transfer olucam bekliyorum hazırlıktayız iki embriyom var ve ben emryo glue yaptırıcam rabbim nasip ederse inş sen sıfırdan mı başladın mı başlamıştın sanırım öyle hatırlıyorum
3 kere hep sil baştan cnm 3. De çöp oldu 4 tanr embriyom 5. Güne giderken öldü.

Anladm rabbim kolaylığını verir inş neden beşinci güne götürdü sende bi dahakine embriyo glue dene olur mu
O denendi cnm 2 . De. Doktor illaki blast embriyo istiyorum dedi 5. Güne götürmek istedi güvendik elimiz de patladı. Bari 1 tane 3. Gün dondurma yapsaydı diye çok üzüldüm ama elimden de birşey gelemedi ihmali varsa Allah a havale ediyorum ne diyim

O denendi cnm 2 . De. Doktor illaki blast embriyo istiyorum dedi 5. Güne götürmek istedi güvendik elimiz de patladı. Bari 1 tane 3. Gün dondurma yapsaydı diye çok üzüldüm ama elimden de birşey gelemedi ihmali varsa Allah a havale ediyorum ne diyim
Doğru diyorsun sıfırdan başlamak çok çok zor yıpratıcı maddi manevi stresi ayrı çok üzüldüm senin adına

Koca sene geçti bizimde öyle ne diyim çok üzgünüm

Back
X