Transfer sonrası 9. Gün

Yaa çok sevindim senin adına canım hayırlı olsın ALLAH tamamına erdirsin darısı bana ve benşm gibi isteyen bekleyen herkesin başına 🤲
24 çıktı canım sonucum altıncı gün iki gün sonra yeniden vercem inşallah sağlıkla artar 😁 çok teşekkür ederim canım Allah kimsenin hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın 🤲

Hanımlar merhaba,

Benim 30 mayısta 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. Günüm kan testime 3 gün kaldı ama bugün idrar testi denemek istedim. Böyle silik çizgi var. Yorumunuz nedir? Açıkçası bende gram stres yok sürekli meditasyon yapıyorum hamile olduğuma inanıyorum. Hep pozitifim. Tabi ki nasip olmazsa da takdir Allah’tan. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin.

Eklentiler

• 8ECAED3D-8C50-4BE0-8F54-7B0B861C324F.webp
    8ECAED3D-8C50-4BE0-8F54-7B0B861C324F.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 755
Hanımlar merhaba,

Benim 30 mayısta 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. Günüm kan testime 3 gün kaldı ama bugün idrar testi denemek istedim. Böyle silik çizgi var. Yorumunuz nedir? Açıkçası bende gram stres yok sürekli meditasyon yapıyorum hamile olduğuma inanıyorum. Hep pozitifim. Tabi ki nasip olmazsa da takdir Allah’tan. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin.
Var görünüyor canım❤dondurulmuş emriyo transferimiydi

Şunu da söyleyim benim 5. Gün yaptığım da akşam yapmıştım ve günde 3 buçuk 4 litre su içiyordum iki dakika sonra böyle biseyler çıkmıştı ama 7. Gün yaptığım ilk idrarlaydı
Hayırlı olsun inşallah 🤲 erken gebelik testi mi yapmistiniz ? Normal kaset testmi ? Bide tek embriyo muydu sizinki cok sevindim sizin adiniza rabbim saglikli hayirli bi sekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah 🤲

Hayırlı olsun inşallah 🤲 erken gebelik testi mi yapmistiniz ? Normal kaset testmi ? Bide tek embriyo muydu sizinki cok sevindim sizin adiniza rabbim saglikli hayirli bi sekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah 🤲
Maalesef kalbi durdu kaybettim o bebeğimi Allah hayırlısını versin erken gebelik testi yapmıştım çift embriyoydu

Hanımlar merhaba,

Merhaba sonucunuz Ne çıktı acaba ?

Merhaba sonucunuz Ne çıktı acaba ?
Bu testten sonra kan verdim 16.4 çıktı sonuç iki gün sonra 41 oldu 3 gün sonra 50.67
Yavaş ilerlediği için tekrar tekrar test yaptırdı doktor en son 5.74 e düştü değer. Düşük yaptım yani. 5 gün önce adet ile attım. Eşimin genetiğinde kromozom fazlalığı var. Genetik test yapmıştık önceden. Denedik ama olmadı normal tüp bebek. Genetik taramalı tüp bebek yaptırmamız lazım. Bahçeci Fulya hastanesine görüşmeye gidicem orda başlicam ilerleyen aylarda. Genetik taramalı daha maliyetli malesef. Maddi imkan oluşturup öyle başlicam inşâallah

Back
X