Transfer sonrası adet olamama

Hugul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.589
2.199
133
Merhaba arkadaşlar ben 18 temmuzda iki adet embriyo transferi oldum 29 temmuzda negatif sonuç aldım ve 4 ağustosta adet oldum fakat çok yoğun değildi daha önceki negatif lerde daha yoğundu. Neyse sonrasında 25 ağustosta 3 gün hafif lekenmelerim oldu o gün bugündür adet olmadım hiç ihtimal vermiyorum ama idrar testi yaptım negatif çıktı doktora gideceğim ama adet söktürücü kullanmadan olur mu acaba belki benzer hikayeler vardır adet düzenim ne zaman normale döner? Ha bu arada normalde benim döngüm kısadır 24 falan neyse umarım karışık anlatmamisımdir

Bir el atın a dostlar :(

Benimde negatif oldu tüp bebek tedavim :(
O ay ilk baş simsiyah kan geldi sonra normale döndü ve her ay yine normal gecikmeden geldi adetim bi sorun yaşamadım ben.. Ama aklıma şu geldi..
Acaba kimyasal gebelik fln mi vardı da böyle oldu? Bian önce Jinekologa gidin lütfen...

Benimde negatif oldu tüp bebek tedavim :KK43:
O ay ilk baş simsiyah kan geldi sonra normale döndü ve her ay yine normal gecikmeden geldi adetim bi sorun yaşamadım ben.. Ama aklıma şu geldi..
Acaba kimyasal gebelik fln mi vardı da böyle oldu? Bian önce Jinekologa gidin lütfen...
Transfer tutmadı çünkü kan negatifti. Ama sonra yapmadım kan kimyasal da olsa idrarda silik çıkmaz miydi benim de diğer negatif lerde böyle olmadı. Gideceğim doktora ama bu hafta iş durumlarından olmadı belki biri birşey der diye sorayım dedim sağol canım cevap için

Arkadaşlar hiç kimse yazmamış hepimiz zor yollardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsun ama hiç mi yok bir fikri olan yok

Arkadaşlar hiç kimse yazmamış hepimiz zor yollardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsun ama hiç mi yok bir fikri olan yok
Konun güncel kalsın diye yazıyorum, ben yumurta toplandıktan sonra ilk adetimi olması gerektiği zaman oldum ancak 2.adetimi 9 gün gecikmeli oldu doktor düzensizleşebilecegini söylemişti 24 günde bir oluyodum ben de demişti ki 35 günü aşarsa gel. Bence mutlaka doktora git

Konun güncel kalsın diye yazıyorum, ben yumurta toplandıktan sonra ilk adetimi olması gerektiği zaman oldum ancak 2.adetimi 9 gün gecikmeli oldu doktor düzensizleşebilecegini söylemişti 24 günde bir oluyodum ben de demişti ki 35 günü aşarsa gel. Bence mutlaka doktora git
Evet teşekkür ederim cumartesi gideceğim iş değişikliği yaptım iki haftadır izin kullanamadım o yüzden böyle oldu inşallah cumartesi kötü bişey çıkmaz artık ilaç kullanmak istemiyorum vücudum adet olmayı unuttu sanki sen ne güzel hamile kalmışsın Allah sağlıkla kucağına versin inşallah o kadar çok uğraştım ki dualarına beni de al

Back
X