Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim ilk zamanlar oldu kasık ağrısı batma gbi geçti ama 8. Haftada tekrar başladı ara sıra bel orta ve kasığa atıyor rahim büyümesi yüzündenmişTransfer olduktan sonra ağrınız oldu mu olduysa eğer ne zamana kadar devam etti
Ben regl dönemimde çok ağrılıydı galiba bu da böyle olacak galibaMerhaba benim ilk zamanlar oldu kasık ağrısı batma gbi geçti ama 8. Haftada tekrar başladı ara sıra bel orta ve kasığa atıyor rahim büyümesi yüzündenmiş
Sağlıklı olsunda canım ara sıra olur ağrı hiç sorun değil ağrı bişey değil mide bulantısı pisBen regl dönemimde çok ağrılıydı galiba bu da böyle olacak galiba![]()
Pazartesi test günüm ondan dolayı endeşeliyim aslındaSağlıklı olsunda canım ara sıra olur ağrı hiç sorun değil ağrı bişey değil mide bulantısı pis
benim 6.gune kadar agrim olmadi 6.gun ve sonraki gunlerde olduTransfer olduktan sonra ağrınız oldu mu olduysa eğer ne zamana kadar devam etti
ara ara oldu cnm oyle hergun olmadi tabi bir gun olduysa diger gun olmadi suan 4 aylik olduk ara ara yine agrim oluyor yaniNe zamana kadar acaba
Merhaba test yaptınız miNe zamana kadar acaba
Normal o zaman değil mü bazen sancı gibi bazen normal ağrı gibi benim gün içinde bir bakmışsım var bir bakmışım yokara ara oldu cnm oyle hergun olmadi tabi bir gun olduysa diger gun olmadi suan 4 aylik olduk ara ara yine agrim oluyor yani
evet evet aynen o sekilde siz ne kadarlik hamilesinizNormal o zaman değil mü bazen sancı gibi bazen normal ağrı gibi benim gün içinde bir bakmışsım var bir bakmışım yok