transfer sonrası ananas???...

bende yenmemeli diye biliyorum..ama aksini söyleyenlerde var forumda kızlardan
çokta severim ya:26: dr'a bunuda soracağım

kızlar transfer sonrası ananas yenmeli mi yenmemeli mi??? kimisi yenmeli derken kimi forumlarda yenmemeli yazıyor... var mı sizin bir bilginiz fikriniz???
ben transferden sonra vede halen 6.ayımdayım yiyorum ki yenmeli bebgin tutunmasını ve kolay tuvalet ihtiyacı için yenmeli diye dr ısrarla söylemişti hatta yanında kabak çekirdegide yemeliymişim dr demişte bebek tutunmasını kolaylaştırıyomuş.
bende yenmemeli diye biliyorum..ama aksini söyleyenlerde var forumda kızlardan
çokta severim ya:26: dr'a bunuda soracağım

kıs ase nerelerdesin sen kıs bebişi buldun bizi unuttun ya topik topik dolaş bir bize kahveye gelme alıcan olsun

Arkadaşım Ananası kullanmalısınız onu biliyorum. Ayrıca bunun yanında bir de soru sorayım. Konserve ile taze ananas arasında bir fark var mıdır bunu bilen varsa o konuda da benim bilgiye ihtiyacım var :)

Arkadaşım Ananası kullanmalısınız onu biliyorum. Ayrıca bunun yanında bir de soru sorayım. Konserve ile taze ananas arasında bir fark var mıdır bunu bilen varsa o konuda da benim bilgiye ihtiyacım var :)

bilgim yok ama bence tabi ki tazesi bulunabiliyorsa daha iyidir

Bende ananası ıyı dıye duymuştum ama bı sıtede rahmı kasıyo dıye okudum ne yapmalı bılmıyorum dün transferim oldu korkuyorum bısı yıyıp ıcmeye psıkolojık olarak

Bende ananası ıyı dıye duymuştum ama bı sıtede rahmı kasıyo dıye okudum ne yapmalı bılmıyorum dün transferim oldu korkuyorum bısı yıyıp ıcmeye psıkolojık olarak

Ben transferden sonra belki 10 tane butun ananas tuketmisimdir.. esimle bi oturusta bi tane bitirirdik. Bi zarari olmadi.. Ben de ne duyduysa yapanlardanim.. biraz da abartanlardanim transferden sonra kocaman bardak havuc suyu icerdim.. hergun yarim kilo havuc demek bu da.. olmasi icin ne yazıyorsa internette herseyi uyguladim.. bi umut diyip.. yemeden icmeden birsey olacagini dusunmuyorum ama simdi. Olacagi varsa oluyor.

Ben ilk tüp bebek denemesinde her gün bir dilim yedim sonuç olumsuz oldu hiç tutmadı. İkinci tüp bebek tedavisinde bilmediğim vücudumun alışık olmadığı şeyleri yemedim ananas da dahil sonuç ikizlere hamileyim. Ama ananas bı sebepmidir onu bilmiyorum benim fikrimce vücudun alışık olmadığı şeyler yenmemeli zaten bir sürü ilaç kullaniyosun vücut yeterince yorulmamali

Ben de dün transfer oldum. Dün ve bugün ananas yedim. Ama bazı sitelerde hamile kalanların yediğini bazılarının yemediğini okudum. Yediğim için de panik oldum o yüzden sordum.

Ben de dün transfer oldum. Dün ve bugün ananas yedim. Ama bazı sitelerde hamile kalanların yediğini bazılarının yemediğini okudum. Yediğim için de panik oldum o yüzden sordum.
Psikoloji çok daha önemli sen ne kdr olumsuz düşünürsen okdr olumsuz olur akışına bırak olursa olur olmazsa olmaz biraz tevekkül yani...

kızlar transfer sonrası ananas yenmeli mi yenmemeli mi??? kimisi yenmeli derken kimi forumlarda yenmemeli yazıyor... var mı sizin bir bilginiz fikriniz???
Ben yemeyeceğim avakado yiyeceğim çünkü ananas rahim kaslarının daha fazla kasılmasına neden oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…