Transfer Sonrası Araba Yolculuğu

Chilekli

Bir Bedende Üç Yürek
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
106
0
96
43
Antalya
arkadaşlar çarşamba günü transferim olacak inşallah yalnız bir sorunum var evim merkeze yaklaşık 1 saat kadar uzaklıkta ne yapmam lazım bu sizce çokmu kötü aranızda transferden sonra bu şekilde bir yolculuk yapan oldumu çok endişeleniyorum eşimde otelde falan kalalım dio ben pek istemiyorum ne yapmalıyım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var :çok üzgünüm:

canım bana bugün verilen kağıtta 1-2 saat yolculuk yapabilirsiniz fakat başka şehire gidecekseniz 1-2 ya da unuttum 2-3 gün bekleyin diyordu. yani 1 saat çok değil. sadece sen merkezde biraz daha yatarsın. ben odaya döndükten sonra 45 dakika yattım. sen 1,5 saat dinlen öyle yola çık istersen. eve dönünce de hiç yatmadım. oturuyorum sadece. hata laptop taşıdım kendi yemeğimi koydum falan. ilk günden abarttım mı acaba?

canım bana bugün verilen kağıtta 1-2 saat yolculuk yapabilirsiniz fakat başka şehire gidecekseniz 1-2 ya da unuttum 2-3 gün bekleyin diyordu. yani 1 saat çok değil. sadece sen merkezde biraz daha yatarsın. ben odaya döndükten sonra 45 dakika yattım. sen 1,5 saat dinlen öyle yola çık istersen. eve dönünce de hiç yatmadım. oturuyorum sadece. hata laptop taşıdım kendi yemeğimi koydum falan. ilk günden abarttım mı acaba?
bu yaptığın hoşmu sence :) insan bugün bari yatar dinlenir laptopuda sen taşıma ver birine o taşısın yemeğinide o alsın hatta :) biraz şımart kendini yat dineln tadını çıkar ben aynen böyle yapıcam :) daha dikkatli davran ne olur biz önlemimiz alalım allahda yardımcımız olacaktır mutlaka.hadi hayırslı olsun...

bişi olmaz ben 1 saatte eve geldim. araba yolculuğu için 3-4 saatten fazlasını yapmayın diyolar.laptop taşıma konusuna ise hiiiiç girmiyorum, ilahi yaaaaaa

ben de transferden sonra 1 saat hastanede yattım sonra yola çıktık eşimlee hemde 3-4 saatlik bi yoldu bizimkii,,bence fazla pinpirikli olmaya gerrek yok..eve gelincede yattım zaten hiç iş yapmadım gerçi halada yapmiorum artık iş görevi kayınvaldemin ve eşimin :)) ben sadece yiyorum ve yatiorum..canım ilk 6 gün çok önemli çünkü bebek bu süre zarfın da tutunuoo bunnu unutma..dikkat et hareketlerine iş falan yapma hele ağır sakın kaldırmaa ok... şimdiden hayırlı olsun diorumm :)))))

allahım yardımcımız olsun madem öyle bende atlar arabamıza gelirim yata yata :) çok saolun kızlar hepberaber anne olucaz inşşşşşşş.

Arkadaşlar Bahçeci kliniğinden taaaa Çekmeköye geldim transfer sonrası yarım saat dinlenmeyle hem de :1shok: .
Şu an neredeyse yürümek üzere olan dokuz aylık kızım var :ecrin_bebek: .
Bilginize sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar Bahçeci kliniğinden taaaa Çekmeköye geldim transfer sonrası yarım saat dinlenmeyle hem de :1shok: .
Şu an neredeyse yürümek üzere olan dokuz aylık kızım var :ecrin_bebek: .
Bilginize sengözlerimebaksanab
dilarem bu çok güzel bir örnek ve moral oldu çok saol.haa unutmadan birşey daha sanırım o güzel kızının adı ecrin doğrumu? eğer doğruysa allahım banada nasip ederse ismi bile hazır Ecrin :) umarım allah bizlerede nasip eder.allah ömür versin ecrin e müthiş bir isim seçmişsin anlamınıda biliosundur herhalde:) bilmeyen arkadaşlara duyrulur ecrin=allahın hediyesi anlamında ne kuran da geçio .allah ömür versin tekrar.

ben transfer sonrası 2 saat merkezde dinlenip eve dönmüştüm 6 saatlik araba yolculuğu ile.dış gebelik oluştu bende tabiki allahın bileceği şey ama ben buna bağlıyorum dış gebeliğimi kızlar.şu anda tekrar tedaviye başladım ve en az 4 gün otelde kalacağım.

Ben de transfer sonrasi bir saat araba yolculuğu yaptım ve şu anda hamileyim. Arabanin arka koltukta uzandim butün yol boyunca. Tabii ki eşim dikkatli ve yavaş sürdü. Herhangi bir sorun yoktu, gayet rahattim.
Hayırlı olsun! :)

ben transfer sonrası 2 saat merkezde dinlenip eve dönmüştüm 6 saatlik araba yolculuğu ile.dış gebelik oluştu bende tabiki allahın bileceği şey ama ben buna bağlıyorum dış gebeliğimi kızlar.şu anda tekrar tedaviye başladım ve en az 4 gün otelde kalacağım.

dış gebeliğin nedeni yoluluk olmamış olabilir allahın tktiri ama 2-3 saatten uzak ise gideceğiniz mesafe 2-3 gün yakında dinlenin sonra yola çıkın diye yazıyor. evet transfer ve onrasında da en az 2 gece otelde kalmak en iyisi. bu kadar acıya emeğe beklemeye ve paraya yazık oluyor yoksa

dış gebeliğin nedeni yoluluk olmamış olabilir allahın tktiri ama 2-3 saatten uzak ise gideceğiniz mesafe 2-3 gün yakında dinlenin sonra yola çıkın diye yazıyor. evet transfer ve onrasında da en az 2 gece otelde kalmak en iyisi. bu kadar acıya emeğe beklemeye ve paraya yazık oluyor yoksa

evet canım bu sefer bende akıllandım.en az 3 gece otelde kalıp öyle döneceğiz evimize.

canım bende ta yeşilköyden bahcesır e geldım üstelik lanet bı trafık dur kalk dur kalk canım cıktı
hergun ıgneye gıtıım geldım arabayla
2 aylık hamıleyım canım
korkma sakın ol stres yapma lutfen olurmu kaydirigubbakcemile

dilarem bu çok güzel bir örnek ve moral oldu çok saol.haa unutmadan birşey daha sanırım o güzel kızının adı ecrin doğrumu? eğer doğruysa allahım banada nasip ederse ismi bile hazır Ecrin :) umarım allah bizlerede nasip eder.allah ömür versin ecrin e müthiş bir isim seçmişsin anlamınıda biliosundur herhalde:) bilmeyen arkadaşlara duyrulur ecrin=allahın hediyesi anlamında ne kuran da geçio .allah ömür versin tekrar.
yok canım,Beray kızımın adı :ecrin_bebek:
Ama Ecrin de güzel a.s

arkadaşlar çarşamba günü transferim olacak inşallah yalnız bir sorunum var evim merkeze yaklaşık 1 saat kadar uzaklıkta ne yapmam lazım bu sizce çokmu kötü aranızda transferden sonra bu şekilde bir yolculuk yapan oldumu çok endişeleniyorum eşimde otelde falan kalalım dio ben pek istemiyorum ne yapmalıyım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var :çok üzgünüm:

slm canım oncelıkle transferın hayırlı olsun benı transferden sonra 1saat dınlendımve ızmırden usaga 3,5saat yolculuk yaptım drum sorun olmayacagını soledı bende cok panık olmustum ama rabbıme sukurler olsunki ıkızlerime halmıleyım bence sıkıntı yaratma merkezde bıraz dınlen 1 2saar kadar hakkında hayırlısı olsun ınsallah kavusursun meleklerıne

Back
X