Transfer sonrası avakado ananas tüketmek

incikartanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
1.075
1.018
63
Transfer sonrası avakado ananas tüketmek gereklimi bazı yerlerinde tüketin bazı yerlerde de sakın yemeyin yazıyordu siz ne yapıyorsunuz yada yaptınız salı günü inşallah transfer olucam sizce ne yemeliyim

Sende mi cok yedin canım pozitif olmuş sonucun
Transfer öncesi dört beş gün düzenli hergun yedim bir dilim ananas bir tane avakado . yürüyüş yaptım üç dört günde karın bolgeme özellikle rahim tarafına zeytinyagi ile masaj yaptım transfer günüde masaj yaptım kan akışı olsun diye çok şükür tuttu bu sefer hamileyim

Transfer öncesi dört beş gün düzenli hergun yedim bir dilim ananas bir tane avakado . yürüyüş yaptım üç dört günde karın bolgeme özellikle rahim tarafına zeytinyagi ile masaj yaptım transfer günüde masaj yaptım kan akışı olsun diye çok şükür tuttu bu sefer hamileyim
Transfer olunca yürüyüş yaptınmı canım. Ben dun transfer oldum 2 gündür yürüyorum sokakta yarım saat

Transfer olunca yürüyüş yaptınmı canım. Ben dun transfer oldum 2 gündür yürüyorum sokakta yarım saat
Yürüyüş yapmak için yurumedim.transferin 2.gunu markete alışverişe çıkmıştık ozmn yürüdüm beşinci güne kdr hep evdeydim transferi hiç düşünmedim kafamı dağıtmak için hep film izledim kitap okduum falan salı transfer oldum pazar idrarda pozitif gördüm beşinci gün embriyosuydu

Back
X