Tüp bebek transfer sonrası 8. Gün

umutluaday96

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
32
16
8
29
Eki Görüntüle 3624273
IMG_20250731_105334.webp
kızlar transfer sonrası 8. Günüm. Awox marka test ile yaptım. İlk 2 dakikada çıktı ikinci çizgi. Hayatımda gördüğüm yıllardır beklediğim ilk ikinci çizgi🥹🥹 yanlışlık olma ihtimali var mı bu testi bileniniz var mı

Eki Görüntüle 3624273 Eki Görüntüle 3624274 kızlar transfer sonrası 8. Günüm. Awox marka test ile yaptım. İlk 2 dakikada çıktı ikinci çizgi. Hayatımda gördüğüm yıllardır beklediğim ilk ikinci çizgi🥹🥹 yanlışlık olma ihtimali var mı bu testi bileniniz var mı
Yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 22 Temmuz da 5 günlük taze transfer oldum ama korkuyorum test yapmaya pazartesi kan vermeye gideceğim inşallah güzel sonuçlanır 🌸🌸

Yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 22 Temmuz da 5 günlük taze transfer oldum ama korkuyorum test yapmaya pazartesi kan vermeye gideceğim inşallah güzel sonuçlanır 🌸🌸
Amin inşallah teşekkür ederim, darısı sizin de başınıza 🌸 bende o kadar korka korka yaptım ki şükür kabul oldu dualarım, inşallah sizde güzel haberler alırsınız ☺️

Back
X