Meryemimm Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 401 437 23 29 4 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemimm #1 TRANSFERDEN SONRA AYAK ÜŞÜMESİ OLAN VAR MI ?
SairGece Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2021 759 569 53 4 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemimm #2 Benim ilk günler inanılmaz soğuktu normalde de ayaklarım üşür ancak transferden sonra resmen ısınmamıştı termal çorapla bile :)
Benim ilk günler inanılmaz soğuktu normalde de ayaklarım üşür ancak transferden sonra resmen ısınmamıştı termal çorapla bile :)
Meryemimm Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 401 437 23 29 4 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemimm #3 SairGece .!.: Benim ilk günler inanılmaz soğuktu normalde de ayaklarım üşür ancak transferden sonra resmen ısınmamıştı termal çorapla bile :) Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu ara ara oluyor bende de :)
SairGece .!.: Benim ilk günler inanılmaz soğuktu normalde de ayaklarım üşür ancak transferden sonra resmen ısınmamıştı termal çorapla bile :) Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu ara ara oluyor bende de :)
SairGece Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2021 759 569 53 4 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemimm #4 Meryemimm .!.: Sonucunuz ne oldu ara ara oluyor bende de :) Genişletmek için tıkla... Hamileyim şu anda
Meryemimm .!.: Sonucunuz ne oldu ara ara oluyor bende de :) Genişletmek için tıkla... Hamileyim şu anda
Meryemimm Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 401 437 23 29 4 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemimm #5 SairGece .!.: Hamileyim şu anda Genişletmek için tıkla... Yaaa Maşallah lütfen dua edin rabbim şu mübarek günde banada nasip etsin 2.transferim 2 nisanda oldum :)
SairGece .!.: Hamileyim şu anda Genişletmek için tıkla... Yaaa Maşallah lütfen dua edin rabbim şu mübarek günde banada nasip etsin 2.transferim 2 nisanda oldum :)
SairGece Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2021 759 569 53 4 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemimm #6 Meryemimm .!.: Yaaa Maşallah lütfen dua edin rabbim şu mübarek günde banada nasip etsin 2.transferim 2 nisanda oldum :) Genişletmek için tıkla... Hayırlısı ile bebeğiniz size sımsıkı tutunsun bayram sevinci gibi doğsun rahminize ve hayatınıza. Emekleriniz boşa çıkmasın
Meryemimm .!.: Yaaa Maşallah lütfen dua edin rabbim şu mübarek günde banada nasip etsin 2.transferim 2 nisanda oldum :) Genişletmek için tıkla... Hayırlısı ile bebeğiniz size sımsıkı tutunsun bayram sevinci gibi doğsun rahminize ve hayatınıza. Emekleriniz boşa çıkmasın
Meryemimm Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 401 437 23 29 4 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemimm #7 SairGece .!.: Hayırlısı ile bebeğiniz size sımsıkı tutunsun bayram sevinci gibi doğsun rahminize ve hayatınıza. Emekleriniz boşa çıkmasın Genişletmek için tıkla... Aminnn inşAllahhhh sende sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişini rabbim ne verirse hayırlısını en güzelini versin bizlere
SairGece .!.: Hayırlısı ile bebeğiniz size sımsıkı tutunsun bayram sevinci gibi doğsun rahminize ve hayatınıza. Emekleriniz boşa çıkmasın Genişletmek için tıkla... Aminnn inşAllahhhh sende sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişini rabbim ne verirse hayırlısını en güzelini versin bizlere
soundoffreedom Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Şubat 2013 380 452 303 İstanbul 5 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemimm #8 bende evde çorap giymeyı sevmezdım ama transfer sonrası ayaklarım üşüdü sürekli çorapla gezdim.