• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bebeğiniz ne zaman tutundu?? Nolur destek olun

tubikomo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
322
117
33
32
Merhaba arkadaşlar
Tecrübeli bilgilerinize ihtiyacım var. 1 kasımda bi adet 5AA transferim oldu.
Geriye iki tane 5 AA bir tane 4 AA dondurduk.
Tuttumu tutmadı mı çok merak ediyorum. Bugün yeni 3. Günüme girdim. Sizce tutunmuş mudur. Çünkü embriyom kalitelide olsa bazen tutmuyomuş. Haftasonu test yapsam çıkarmı silikte olsa sizce ?

Birde karnım bakıldığında şiş değil ama ben çok şiş hissediyorum böyle patlatacak, aşağı düşecek gibi. Sizce bu neden olabilir.
Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar
Tuttumu tutmadı mı çok merak ediyorum. Bugün yeni 3. Günüme girdim. Sizce tutunmuş mudur. Çünkü embriyom kalitelide olsa bazen tutmuyomuş. Haftasonu test yapsam çıkarmı silikte olsa sizce ?

Birde karnım bakıldığında şiş değil ama ben çok şiş hissediyorum böyle patlatacak, aşağı düşecek gibi. Sizce bu neden olabilir.
5. Gün embriyo 7. 8. Gün sabah idrarı erken gebelik testi ile çıkabilir ama negatif çıkarsa da hemen üzülmeyin belki tutundu teste çıkmadı. Büyük oranda kendini belli ediyor.
Karindaki şişkinlik ilaçlardan kaynaklı oluyor hatta negatif olsa bile adet olana kadar o his geçmiyor. Sizin inşallah pozitif olur

8. Güne kadar beklemenizi tavsiye ederim.
Vücuttaki değişimler kullanılan hormonlu ilaçların etkisi hep

5. Gün embriyo 7. 8. Gün sabah idrarı erken gebelik testi ile çıkabilir ama negatif çıkarsa da hemen üzülmeyin belki tutundu teste çıkmadı. Büyük oranda kendini belli ediyor.
Karindaki şişkinlik ilaçlardan kaynaklı oluyor hatta negatif olsa bile adet olana kadar o his geçmiyor. Sizin inşallah pozitif olur
Sizin pozitif mi oldu peki
Çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki :(

İlk 24 saatte tutunuyor genelde. Ben 5.gün erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı çekmeceye kaldırdım 15 dk sonra baktım silik çıkmış, kan verdim 6.14 çıkmıştı :)

Sizin daha bugün ikinci gününüz transfer günü sayılmıyor. Genelde 4. Gün itibariyle tutunma tamamlanmış oluyor. Bence 10.gün kan testi yaptırın direkt. Bazen idrar testinde çıkmadığını gördüm burada. Gereksiz kafa karıştırmaya gerek yok :) 2 transferimde de 10.günü bekledim
Bazen iyi kalite tutmuyor bazen de orta denilenler tutuyor. Genetik olarak sağlam değilse vücut atıyor

Merhaba arkadaşlar

Sakın hafta sonu test falan yapmayın mümkün değil çıkmaz,daha bugün 2. Gün,en erken 8-9 u bekleyin bpşuna canınızı sıkmayın

Merhaba arkadaşlar

Aynı gün transfer olmuşuz bence kan ver direk günü gelince kafandan atmaya calis ben öyle yapıyorum 🥰

Merhaba arkadaşlar

Slm bir sorabilirmiyim lutfen

Benim 7. Gün erken gebelik testinde bile negatif cıkmıstı. Dayanmak zor biliyorum ama kan vermek daha mantıklı o günlerde. Benim ilk transferim kaliteliydi tutundu ama kimyasal oldu ikinci orta kalitedeydi oda tutundu yani biraz şans işi gibi🍀

Aynı gün transfer olmuşuz bence kan ver direk günü gelince kafandan atmaya calis ben öyle yapıyorum 🥰
Yaaa :) senin kalitesi neydi peki. Ben taze oldum, sonra aklım doldurulmuşta kaldı.
İnşallah bebişlerimiz şuan bizimledir :)

Yaaa :) senin kalitesi neydi peki. Ben taze oldum, sonra aklım doldurulmuşta kaldı.
İnşallah bebişlerimiz şuan bizimledir :)
Benim 5.gun 4aa kaliteydi ama kalitesi okdr da önemli değil Allah isterse olur ben zaten ananas havuç kivi çiğ badem cig fındık kabak çekirdeği portakal suyu bunları yiyorum ve hiç bir şekilde ayağa kalkmiyorum full uzanıyorum yatıyorum tuvalet için kalkıyorum sadece kasik ve bel ağrım var sende ne gibi belirtiler var canim

Benim 5.gun 4aa kaliteydi ama kalitesi okdr da önemli değil Allah isterse olur ben zaten ananas havuç kivi çiğ badem cig fındık kabak çekirdeği portakal suyu bunları yiyorum ve hiç bir şekilde ayağa kalkmiyorum full uzanıyorum yatıyorum tuvalet için kalkıyorum sadece kasik ve bel ağrım var sende ne gibi belirtiler var canim
Canım bende kabızlık falan bi hayli oldu. Ben açıkçası çok yatmadım. İzinliyim zaten direkt anneme geldim yemekle vs uğraşmayayım diye. Ama evde sürekli dolanıyorum bağırsaklarım çalışsın diye. Doktorum da çok yatma zaten dedi. Hatta ilaçlarım azaldı bu akşama iğnem kalmamıştı almak için 3,5 km git gel yaptım eczaneye. Bence artık ayaklan sende.

Merhaba arkadaşlar

10.gun testte cikmisti 5.gun 4 bc kalitedeydi

Belki gülüceksin ama ben emriyonun rahmin sağ tarafında olduğunu bile hissediyorum sanki doktora sorucam ne tarafa koydunuz diye. Sanki böyle pıt pıt atıyor. Birde kasıklarıma ara ara kramp giriyor :(

Canım bende kabızlık falan bi hayli oldu. Ben açıkçası çok yatmadım. İzinliyim zaten direkt anneme geldim yemekle vs uğraşmayayım diye. Ama evde sürekli dolanıyorum bağırsaklarım çalışsın diye. Doktorum da çok yatma zaten dedi. Hatta ilaçlarım azaldı bu akşama iğnem kalmamıştı almak için 3,5 km git gel yaptım eczaneye. Bence artık ayaklan sende.
Yok valla ben sonuca kadar yatmayı düşünüyorum zaten arada kalkıp tuvalete gidiyorum ilaçlarımı almak için kalkıyorum kendimi riske atmak istemiyorum Allah büyüktür bakalım inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Yok valla ben sonuca kadar yatmayı düşünüyorum zaten arada kalkıp tuvalete gidiyorum ilaçlarımı almak için kalkıyorum kendimi riske atmak istemiyorum Allah büyüktür bakalım inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Amin inşallah. Ben her zaman şu duayı okuyorum bence sende sürekli oku.

Rabbim! Geride kalanların en hayırlısı sensin, yine de sen beni yalnız (çocuksuz) bırakma!

Back
X