Transfer Sonrası Bekelemde Olanlar

Var canım ama sanırım çoğu tüp bebek topiğinde. Bende 10. günümdeyim. Kısmetse tarın kan testi yaptıracağım. Dün akşam dayanamayıp idrar tahlili yaptım ve çooook açık 2. çizgi çıktı. İnşaallah bebişim benimledir ve sonuna kadar öyle kalır. Senin kaçıncı günün?

canım evet cok var aslında ama tup bebek sayfasında hepsi
rabbım hepımıze hayırlı sonuclar versın ınşşş
bnde ılk denememe gıdıcem eylul sonunda

mehtapcıgım hayırlı lsun yuze 99 hamılesın
rabbım kucagınada almayı nasp etsın ınşşşşş

Teşekkür ederim esra8 bakalım yarın kan testinde öğreneceğiz sonucumuzu. İnşaallah güzel bir tedavi süreci geçirirsin.

arkadaslarr tup bebek sayfasında yazılmıyokı yenı konu bulamadım ben.transfer sonrası durum dıye bı baslıkta yazdım ben orda bana yardımcı olursanız sevınırım

Bugün 11. günüm sabah yaptırdığımız testte değerimiz 11 çıktı . Doktor ilaçlara devam edip 2 gün sonra tekrarla dedi ama açıkcası benim umudum yok. Sanırım kimyasal gebeliği yakaladım ve çok heveslendim ama kısmet değilmiş.

Arkadaşlar konuyu açtığım günden beri moralim bozuk birtürlü interenete girmek bile içimden gelemdi..Benim ilk tüp bebek deneyimi sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…