• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleme süresinde neler yaptınız

benimde 11. günüm yarın tahlil var.. 4. gün transferi ve tek embriyo koydurttum.. 7. gün dayanamayıp test yaptırttım ama 0,11 yani negatif ti inşaallah sonuç değişmiştir... sizde erken test yapan var mı?

Mrb canım ben erken yaptırmadım testimi ama senin gibi erken yaptırıp da olumsuz sonuç alan sonra test günü geldiğinde de değeri yükselenleri okudum inşallah senin de öyledir sen de güzel haberlerini verirsin

ayyy inşallah canım inşallah ama umutlanmıyorum çarşamba büyük gün.korkulardayım şimdi:18::18::18::18:

ben de yaşadım aynı şeyi ilk test yaptık acaba 2 gün sonra ne olacak? içini ferah tut çarşambaya güzel haberlerin gelecek inşallah:49:

ayyy inşallah canım inşallah ama umutlanmıyorum çarşamba büyük gün.korkulardayım şimdi:18::18::18::18:

ben de yaşadım aynı şeyi ilk test yaptık acaba 2 gün sonra ne olacak? içini ferah tut çarşambaya güzel haberlerin gelecek inşallah:49:

inşallah bu benim ikinci tedavim ilktede 21.7 çıkmıştı sonra 13.e düştü bu yüzden korkummmm:18::18::18:

tebrik ederim canım ınsallah değerin katlanarak artar benımde 8.gunum bugun korkularım devam edıyor rabbım hepi,mize hayırlısını versın

arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8 :nazar::nazar::nazar:çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrikler allah tamamına erdirsin canım darısı benim başıma benim 2 günüm kaldı nasıl gececek bilmiyorum

arkadaşlar bende dünden beri ağız kuruluğu ve çokta öksürüyorum acaba üşüttüm mü korkuyorumda öksürürken

tebrikler allah tamamına erdirsin canım darısı benim başıma benim 2 günüm kaldı nasıl gececek bilmiyorum

teşekkür edrim canım elbette isteyen herkeze versin rabbim.benim de iki günüm vardı daha 11. gün yaptırdım.beklemek zorsa yaptır hemen:16::16::16::16:inşallah güzel haberlerini verirsin:49::49::49:

arkadaşlar bende dünden beri ağız kuruluğu ve çokta öksürüyorum acaba üşüttüm mü korkuyorumda öksürürken

canım korkma bende iki tedavimdede hastaydım. bu tedavimdede grip olmuştum nasl hapşuruyodum korkma rabbimin izniyle bişey olmaz du et bol bol..:16::16:

arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8 :nazar::nazar::nazar:çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim darısı bizim başımıza...bende ayın 21 inde test yaptıracağım,çok heyecanlıyım.

kaç tane toplandı canım nasıl durumlar bilgi ver.

canım benim 16 yumurta toplandı 13 ü işlem gördü.8 i döllendi.veeeeeeeeeeeee bugün transfer edildi 2 tane.yanlız bana yat demediler 3 gün dikkat et dediler.4.gün transferim yapıldı.allahım bu nasıl bi heyecanmış kurban olduğum rabbim hepimizi güldürsün inşallah

Back
X