Canım tebrik ederimhamilesin
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
![]()
ayyy inşallah canım inşallah ama umutlanmıyorum çarşamba büyük gün.korkulardayım şimdi:18::18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tebrik ederimhamilesin
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
![]()
benimde 11. günüm yarın tahlil var.. 4. gün transferi ve tek embriyo koydurttum.. 7. gün dayanamayıp test yaptırttım ama 0,11 yani negatif ti inşaallah sonuç değişmiştir... sizde erken test yapan var mı?
ayyy inşallah canım inşallah ama umutlanmıyorum çarşamba büyük gün.korkulardayım şimdi:18::18::18::18:
ben de yaşadım aynı şeyi ilk test yaptık acaba 2 gün sonra ne olacak? içini ferah tut çarşambaya güzel haberlerin gelecek inşallah![]()
tebrik ederim canım ınsallah değerin katlanarak artar benımde 8.gunum bugun korkularım devam edıyor rabbım hepi,mize hayırlısını versın
arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin
![]()
tebrik ederim canım ınsallah değerin katlanarak artar benımde 8.gunum bugun korkularım devam edıyor rabbım hepi,mize hayırlısını versın
tebrikler allah tamamına erdirsin canım darısı benim başıma benim 2 günüm kaldı nasıl gececek bilmiyorum
arkadaşlar bende dünden beri ağız kuruluğu ve çokta öksürüyorum acaba üşüttüm mü korkuyorumda öksürürken
arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin
![]()
Arkadaşlar çok şükür hamileyimmmmmmm![]()
Arkadaşlar çok şükür hamileyimmmmmmm![]()
kaç tane toplandı canım nasıl durumlar bilgi ver.