Cok tesekkur ederim ben bu siteye yeni uye oldum. Islerimden dolayi cok fazla vaktim olmuyor boyle sitelere girmek icin. Ama suan bu konularda bilgi alabilecegim hic kimse yok cevremde. Ben de senin gibi duanin gucune fazlasi ile inananlardanim. Surekli okudugum dualar ayetel kursi felak nas ve icten samimi olarak Allaha durumumu arz etmek Rabbim ol derse olacak insallah. Ben 38 yasindayim 4 yillik evliyim. 2011 de yumurtaliklarimda cikolata kisti vardi ameliyatla alindi. Iyilesme suresi falan derken bu arada tekrarladi kistler ve ayriyeten myom olusmus rahmin arka dis duvarinda. 6 ay once tekrar bir operasyon gecirdim simdi cok sukur iyiyim agrilarim falan kalmadi. Bu arada
tup bebek icin rahmin iyilesmesi ve hazirlanmasi gerekiyordu. Bunun icin 6 ay boyunca 28 gunde 1 zoladex diye bir igne vuruldu karnimdan. Sonrasinda transfer yapildi. Simdi cok deneyimsizim ve merak ediyorum. 1 haftadir sitede bu konuyla ilgili her satiri okumaya calistim. Ne kadar okusamda malesef her insanda farklilik gosteriyor belirtiler vs... beslenme seklim seninki ile ayni. bu arada crinone jel kullaniyorum gunde 2 kez. Coraspin estrofem prednol bu ilaclari kullaniyorum.
Belirtiler ise ilk 3 gun kasiklarimda batma filan oldu 2. Gun crinone jel kullandiktan sonra kahverengi lekelenme gibi oldu. Bir daha olmadi. Ayni senin gibi ara ara hafif bir sanci oluyo o kadar. Sadece karnimin alt tarafinda bir doluluk hissediyorum. Belki psikolojik ama boyle. Goguslerimde bir degisiklik farketmedim bende. Son birkac gundur ates basmasi cok oluyor.