transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ..belırtılerı beraber paylaşalım

sevgili umudumol ne mutlu sana..
ben biraz stres yaptım illa belirti olmalı gibi düşünüyorum herhalde ama bişey hissetmeyincede moralim bozuluyo..hiç bel ağrın göğüs hassisyetin hiç mi yoktu.
embriyolarım blastokistti çok umutluydum belirti olmayınca da streleniyorum böyle..ah bi cuma olsa..

mrb arkadaslar vereliniortakyazilari bastan sona heycanla okudum,basarisizliklarinizda uzldum,mutlu haberlerinizle mutlu olup umutlandim.banada bu ayin 22 sinde transfer yapildi.belirti ariyo insan ilk gunden hatta gecirdigim ohss rahatsizligini bile hamileik belirtisi sanip acilara katlanmaya calisiyodum.onu atlattim,simdiki belirtilerim anlattiklarinizla benzer,
bu ilk denemem yasim cok genc,sansim yuksek yani.karnimda agri var regl sancisi gibi aniden gelen ve aniden giden,bacaklarimda bazen agri oluyo.goguslerim sis,igne batiriyolarmis gibi agriyo,istahim herzamanki gibi bi degisiklik yok,bide gun icinde bi kez uyuorum,ama ben bunu heycandan dolayi sabahin korunde uyanmama bagliyorum:uhm:.bende kucuk leblebi kdar beyaz fitil kullaniyorum(utrogestan),aspirin ve progynova adinda bi ilac.baslarda umudum yoktu,ama burda yazilari okuyunca ve belirtileri tasiyinca ve birde regl olmayinca umutlaniyorum.yarin idrar tahlili yapcam cok heycanliyim.cikmama ihtimalini biliyoum ama kendimi ille olcakmis gibi mutive ettim negatif cikarsa kendimi alistirmis olcam,persembe kan tahlilim var.sonucu dr.arayip soylicek.ogunu evde gecirmemeye karar verdik esimle kotu cikarasa disari cikip unutmaya caliscaz.hayirlisi diyelim...dua edlim birbirimize...:Saruboceq:allahim nolur o ilaclari,igneleri,doktora gidip gelmeleri,stresi,siniri,anne olma duygusunu yasatarak unutmayi nasip et tum anne yureklilere.amin deyin!:Saruboceq:

mrb arkadaslar vereliniortakyazilari bastan sona heycanla okudum,basarisizliklarinizda uzldum,mutlu haberlerinizle mutlu olup umutlandim.banada bu ayin 22 sinde transfer yapildi.belirti ariyo insan ilk gunden hatta gecirdigim ohss rahatsizligini bile hamileik belirtisi sanip acilara katlanmaya calisiyodum.onu atlattim,simdiki belirtilerim anlattiklarinizla benzer,
bu ilk denemem yasim cok genc,sansim yuksek yani.karnimda agri var regl sancisi gibi aniden gelen ve aniden giden,bacaklarimda bazen agri oluyo.goguslerim sis,igne batiriyolarmis gibi agriyo,istahim herzamanki gibi bi degisiklik yok,bide gun icinde bi kez uyuorum,ama ben bunu heycandan dolayi sabahin korunde uyanmama bagliyorum:uhm:.bende kucuk leblebi kdar beyaz fitil kullaniyorum(utrogestan),aspirin ve progynova adinda bi ilac.baslarda umudum yoktu,ama burda yazilari okuyunca ve belirtileri tasiyinca ve birde regl olmayinca umutlaniyorum.yarin idrar tahlili yapcam cok heycanliyim.cikmama ihtimalini biliyoum ama kendimi ille olcakmis gibi mutive ettim negatif cikarsa kendimi alistirmis olcam,persembe kan tahlilim var.sonucu dr.arayip soylicek.ogunu evde gecirmemeye karar verdik esimle kotu cikarasa disari cikip unutmaya caliscaz.hayirlisi diyelim...dua edlim birbirimize...:Saruboceq:allahim nolur o ilaclari,igneleri,doktora gidip gelmeleri,stresi,siniri,anne olma duygusunu yasatarak unutmayi nasip et tum anne yureklilere.amin deyin!:Saruboceq:

aaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.inşallah pozitif sonuç alırsın canım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaslar sabahin körü ve ben uyanigim,mirmirmirmirdoktor idrar testini carsamba ve sabah yap yapacaksan demisti,ama benim belirtilerim oldugu icin kendime cok guveniyordum ve emindim pozitif sonuc alacagima kendimi olacak diye sartladim.bu sabah yaptim test sonucu tek cizgi-negatif cikti,inanmak istemiyo insan 3 dk bekle demisti dr.nur topu gibi iki kirmizi cizgi bekliyodum,hani sevdiginiz birini beklersiniz kapi sesi duyar gibi olursunuz, kapiya kosarsiniz fakat kimse yoktur ya bende ayni onun gibi bekledim,gozume soktum nerdeyse testi gorebilmek icin ama malesef ha bide 3 damla yeter demisti dr.acaba ben cimrilik etmeyip malkoc oglu gibu bu anam icin,bu kocam icin,bu kayinvalidem icin budaaaaaa benim iciiiiiin deyip fazlami damlatsaydim neCADIARZU,ayy dusunmek istemiyorum minareyi caldim kilif hazirliyorum iste nasrattin hoca misali ya tutarsa yaptim ben aslinda cikmiyacagini biliyodum.uzgunum ama umudumu kaybetmis diilim hala benim karnimda bi emo$ var ben biliyorum:CüvCüv:...persembe gel artik...seni halatla cekiyorum.sositososito

Merhaba arkadaşlar;
olumsuz sonuçlar alan arkadaşlara çok üzülüyorum,umudunuzu yitirmeyin diyorum ama zor birşey biliyorum bunu..Olumlu sonuçlar alan arkadaşların da devamlılığını ve sağlıklı hamilelik diliyorum.Bugün benim transferimin 3.günü..Ben daha transferin hemen öncesi olumsuz ruh haliyle başladım bu sürece.Embriyolarımdan çok umutluydum,her aradığımda 6 sının gelişimi iyi,1 si yavaş falan dendi.5.günün sonunda transferim oldu ve henüz dr işleme geçmeden bilgi vermeye başladı,yaşınız genç fakat embriyolarınız çok iyi değil ,1 i iyi,2 si orta kalitede ve 2 embriyo sayabiliriz dilerseniz bu şartlarla başlayalım falan dedi ,ben çok şaşırdım ve ne demem bekleniyordu acaba???işlem bitti ama benim ilk baştaki ne heyecanım ne hevesim kaldı,motivasyonum yerle bir..Odaya çıkarken eşimin yüz ifadesi de üzgün,o bu konuşmaları bilmiyordu henüz ama ben içerdeyken yine benden sonra transferi yapılacak bi bayanın hastane personeli ile para konusundaki konuşmasına tanık olmuş ve çok şaşırmış....Neyse çok uzatmayayım,bunlardan bahsetmek aklımda yokken konu buraya geldi...Konu başlığı hakkında yazayım;çok şişkinliğim var,karnım gergin ve dün gece mide bulantısı,karın ağrısı ve kusmaktan uyuyamadım...Hamilelik olmayacakmış gibi düşünüyorum çok yanlış yaptığımı bilerek..

canım ella ınşş tutunur cabuım bebeğın olumlu duşun nolur.................bu donem çok onemlı.........ama doktırunun yaptuğı ılgınç yanı............moralını nıye bozuyıko..............neyse canım artık bebişlerın senınle ınş ıyı olur yat dınlenn ananas faydalı ben yedım.........ınş ıyı gelıt....bol su ıç ve rahat olmaya calış bılıyorum çok zor ama ınş gececk canım............dua ileeeeeeeeeeee

canım ella ınşş tutunur cabuım bebeğın olumlu duşun nolur.................bu donem çok onemlı.........ama doktırunun yaptuğı ılgınç yanı............moralını nıye bozuyıko..............neyse canım artık bebişlerın senınle ınş ıyı olur yat dınlenn ananas faydalı ben yedım.........ınş ıyı gelıt....bol su ıç ve rahat olmaya calış bılıyorum çok zor ama ınş gececk canım............dua ileeeeeeeeeeee

Güzel dileklerin için çok teşekkürler...Kafama takmamaya çalışıyorum ,bugün daha iyiyim...ananas tavsiyene dün uydum ve devam edeceğim inş..
Tutunmayı belli eden ağrılar ve kanama mıdır sadece??

kızlar merhaba,

kız kardesimin yumurtaları 10 mart cmtesi toplandı ve döllendir. 13 mart cmtesi gunude tranasferi yapıldı. bugun yani 23 mart cuma gunu kan degeri 211 cıktı. transferden sonra 10. gun fakat yumurtalar dolleneni 13 gun oluyor. size ikiz gebelik olabilir mi*

arkadaslar deli gibi gunlerce belirti arayan biri olarak size belirtisiz belirtilerimi yazmayi borc bilirim..)))

transferin 2.gunu 2 defa aya kalktigimda anlik 1-2 saniyelik bi batma hissetmistim ama aldigim ilaca baglamistim..
transferin 3.gunu,4.gunu,5.gunu hic birsey hissetmedim,ne bi agri sizi batma karin agrisi yani normal transfer yapilmamis bi insandan daha iyiydim..))
transferin 6.gunu cok hafif bi alt karin agrim oldu saniyelikti ve hemen gecti..onuda dikkat ettigim icin yani belirti aradigim icin fark ettim degilse fark edilmeyecek kadar hafifti agri,varla yok arasi bisey
transferin 7.gunu biseyim yoktu gayet normaldim ve tedirgin olmaya baslamistim belirtisizlikten
transferin 8.gunu sari akintim yogunlasmiti bu sari akintim her adet donemimde ortaya ciktigi icin korku sarmaya baslamisti beni..
transferin 9.gunu yine sari akinti skintisi vardi ama agrim sizim yoktu
transferin 10.gunu sabah ilk idrarla test yaptim ve negatifti,bosuna gunumu zehir etmistim kendime,ve sabah cok az tirnak ucu kadar akintinin icinde bi renk gormustum,okadar acik renktiki cok dikkat ettigim icin gordum,degils mumkunu yok gorulmezdi
transferin 11.gunu kan testim posif cikti,azcik varla yok yarasi karin agrim oldu,ve akintim pembemsiydi wc kagidiyla bidaha silecek kadardi...

arkadaslar gun gun yazinca cok bisey var gibi ama toplasan dogru durust bi belirti yok ...
bunlari yazdim belki birilerine faydasi olur,cunki gunlerde belirti arayan biri olarak sizleri cok iyi anlarim
takmamak gerektigini kendi transferimde yasadim,, yani belirti diye bisey yok arkadaslar,varsada ilaclarin yan etkisi inanin...
hersey gonlunuzce olsun,,

arkadaslar deli gibi gunlerce belirti arayan biri olarak size belirtisiz belirtilerimi yazmayi borc bilirim..)))

transferin 2.gunu 2 defa aya kalktigimda anlik 1-2 saniyelik bi batma hissetmistim ama aldigim ilaca baglamistim..
transferin 3.gunu,4.gunu,5.gunu hic birsey hissetmedim,ne bi agri sizi batma karin agrisi yani normal transfer yapilmamis bi insandan daha iyiydim..))
transferin 6.gunu cok hafif bi alt karin agrim oldu saniyelikti ve hemen gecti..onuda dikkat ettigim icin yani belirti aradigim icin fark ettim degilse fark edilmeyecek kadar hafifti agri,varla yok arasi bisey
transferin 7.gunu biseyim yoktu gayet normaldim ve tedirgin olmaya baslamistim belirtisizlikten
transferin 8.gunu sari akintim yogunlasmiti bu sari akintim her adet donemimde ortaya ciktigi icin korku sarmaya baslamisti beni..
transferin 9.gunu yine sari akinti skintisi vardi ama agrim sizim yoktu
transferin 10.gunu sabah ilk idrarla test yaptim ve negatifti,bosuna gunumu zehir etmistim kendime,ve sabah cok az tirnak ucu kadar akintinin icinde bi renk gormustum,okadar acik renktiki cok dikkat ettigim icin gordum,degils mumkunu yok gorulmezdi
transferin 11.gunu kan testim posif cikti,azcik varla yok yarasi karin agrim oldu,ve akintim pembemsiydi wc kagidiyla bidaha silecek kadardi...

arkadaslar gun gun yazinca cok bisey var gibi ama toplasan dogru durust bi belirti yok ...
bunlari yazdim belki birilerine faydasi olur,cunki gunlerde belirti arayan biri olarak sizleri cok iyi anlarim
takmamak gerektigini kendi transferimde yasadim,, yani belirti diye bisey yok arkadaslar,varsada ilaclarin yan etkisi inanin...
hersey gonlunuzce olsun,,

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnm

arkadaşlar merak ediyor ve sürekli belirti arayanlar lütfen belirti aramayın belirti de kişiden kişiye değişebilir kullanılan ilaçların ve stresin vücuda çeşitli etkisi olabilir bu bir hamilelik belirtisi değildir ve herkesde farklıdır boşuna arayıpda 12 günü kendinize zehir etmeyin .

Back
X