mrb arkadaslar vereliniortakyazilari bastan sona heycanla okudum,basarisizliklarinizda uzldum,mutlu haberlerinizle mutlu olup umutlandim.banada bu ayin 22 sinde transfer yapildi.belirti ariyo insan ilk gunden hatta gecirdigim ohss rahatsizligini bile hamileik belirtisi sanip acilara katlanmaya calisiyodum.onu atlattim,simdiki belirtilerim anlattiklarinizla benzer,
bu ilk denemem yasim cok genc,sansim yuksek yani.karnimda agri var regl sancisi gibi aniden gelen ve aniden giden,bacaklarimda bazen agri oluyo.goguslerim sis,igne batiriyolarmis gibi agriyo,istahim herzamanki gibi bi degisiklik yok,bide gun icinde bi kez uyuorum,ama ben bunu heycandan dolayi sabahin korunde uyanmama bagliyorum:uhm:.bende kucuk leblebi kdar beyaz fitil kullaniyorum(utrogestan),aspirin ve progynova adinda bi ilac.baslarda umudum yoktu,ama burda yazilari okuyunca ve belirtileri tasiyinca ve birde regl olmayinca umutlaniyorum.yarin idrar tahlili yapcam cok heycanliyim.cikmama ihtimalini biliyoum ama kendimi ille olcakmis gibi mutive ettim negatif cikarsa kendimi alistirmis olcam,persembe kan tahlilim var.sonucu dr.arayip soylicek.ogunu evde gecirmemeye karar verdik esimle kotu cikarasa disari cikip unutmaya caliscaz.hayirlisi diyelim...dua edlim birbirimize...:Saruboceq:allahim nolur o ilaclari,igneleri,doktora gidip gelmeleri,stresi,siniri,anne olma duygusunu yasatarak unutmayi nasip et tum anne yureklilere.amin deyin!:Saruboceq: