transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ..belırtılerı beraber paylaşalım

benimde yarın test günüm ve dayanamaıp test yaptım ve negatif :( belimde ağrı var bazen sırtıma kadar vuruyor testi yapınca oldukça moralim bozuldu ağrılarda var acaba adetmi olacağım off offfff çok canım sıkıldı çook :((
Chilekli idrar testi mi yaptın?İdrar testi bazen çıkmayabiliyor

evet canım idrar testi yaptım işim bazene kaldı desene :çok üzgünüm:

Durum umutsuz değil demek ki chilek, üzme kendini.Burda sabahında idrar testi yapıpı çıkmayıpta aynı gün kanda çıkan arkadaşları gördük.Bence yarın kanda çıkacak sonucu bekle.İnşallah hamilesindir...

Durum umutsuz değil demek ki chilek, üzme kendini.Burda sabahında idrar testi yapıpı çıkmayıpta aynı gün kanda çıkan arkadaşları gördük.Bence yarın kanda çıkacak sonucu bekle.İnşallah hamilesindir...
ağzından bal damlıyor canım saol inşallah öyledir.allah razı olsun senden allahım isteyen herkese yaşatsın bunu inşallah.

arkadaşlar bugün benim test günümdü 11. günümdü bugün sabah değerim 3,08 çıktı 12 saat sonra akşamki değerim 6,00 çıktı değerim ikiye katlamış gün içinde ama değer oldukça düşük sizce hamilemiyim? 11. gün 6.00 değeriyle hamile kalan arkadaşlar varsa yazsın lütfen:(
bu arada cans da bugün test yapacaktı gelmedi onun nasıl çıktı acaba merak ettim?

arkadaşlar bugün benim test günümdü 11. günümdü bugün sabah değerim 3,08 çıktı 12 saat sonra akşamki değerim 6,00 çıktı değerim ikiye katlamış gün içinde ama değer oldukça düşük sizce hamilemiyim? 11. gün 6.00 değeriyle hamile kalan arkadaşlar varsa yazsın lütfen:(
bu arada cans da bugün test yapacaktı gelmedi onun nasıl çıktı acaba merak ettim?

canım iki günde bir ikiye katlayan sonuç sende 12 saatte katlamışsa vardır bunda bir hikmet diyorum ve katlanıp katlanıp koskoca bir bebişe dönüşeceğini düşünüyorum canım.

lansor17 çok sağol canım inşallah dediğin gibi çıkar bugün öyle üzüldümki bu sonucuda alınca içimde bir ümit doğdu ama ümitlenmeyede korkuyorunm tekrar hayal kırıklığına uğramamak için.. inşallah hayırlısıyla olumlu bir sonuç alırım..

Son düzenleme:

toprak a kaılıyorum. kan testinden 1-2 ün sonra ancak idrarda poziifi gören arkadaşlar var. yani negaif olursa yıkılmayacaksın (dondurulmuşların da vardı değil mi senin?) ama yarın inşallah pozitif sonucu alacaksın

arkadaslar lütfen belirtilere takilmayalim.çünkü yaniltici olabiliyolar.benimde belirtilerim belimde kasiklarimda agri vardi.hatta regli olcam diye bekliyodum.hiç bi fark yok regl belirtileri ile.sonucum ise pozitif.darisi basiniza arkadaslar...

ne hamileyim ne değilim :1shok: sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazartei 2. testte katlnırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. çok sinirim bozuldu. ben negatif sonucu alıp ağlamya planlmıştım kendimi am bunu hiç beklemiyordum. inşallah pazartesi işte milletin ortasında kötü sonuç alıp ağlamak zorund kalmam :Saruboceq:

Son düzenleme:
canım sakın bozma moralini tamda moralini yüksek tutma zamanı bebişlerini üzme bence katlanacak değerin içini ferah tut dinlen ve düşünmemeye çalış.

ne hamileyim ne değilim :1shok: sonucum 20. gebesiniz ama değer düşük pazartei 2. testte katlnırsa kalıyor katlanmazsa gidiyor demektir dediler. çok sinirim bozuldu. ben negatif sonucu alıp ağlamya planlmıştım kendimi am bunu hiç beklemiyordum. inşallah pazartesi işte milletin ortasında kötü sonuç alıp ağlamak zorund kalmam :Saruboceq:

Canım ne hamileyim ne değilim olur mu bu değer şuan senin hamile olduğunu gösteriyor bugün kaçıncı gün olduğu ve kaçıncı gün transferi yapıldığı da önemli baksana diğer arkadaşın değeri gün içinde ikiye katlandı seninki neden katlanmasın bence sen kendini hamile kabul etmelisinkaydirigubbakcemile5 inşallah devamı gelecek sen gönlünü ferah tut...

evde test yaptım silik çizgi çıktı bugün 8. günüm sizce iyimi çok heyecan yapıyorum

evde test yaptım silik çizgi çıktı bugün 8. günüm sizce iyimi çok heyecan yapıyorum

alkisalkisalkis 8. günde silik çizgi var ise bence kesin hamilesin 12. günde dahi idrarda çıkmayanlar olduğuna göre değil mi?kaydirigubbakcemile5

oferta kesin hamilesin ve inşallah devam eder. idrarda sonucun genelde bhcg sonucunun 20 olması gerekiyormuş çıkması için (yani benimle aynı) demek ki 10. gününde en az 100 çıkar a.s

deniz umarım hamilesindir.benim sonıç negatif sabahtan buyana ağlıyorum ve ağlamaya devam allah szilerin gönlüne göre versin.

canim hayirli olsun
ayni gun transfer olmustuk Allah senin yuzunu guldurdu
insallah benimki de guler
ben de hic belirti yok sayilir onceki kadar umutlanmiyorum artik
olursa da surpriz artik

oferta kesin hamilesin ve inşallah devam eder. idrarda sonucun genelde bhcg sonucunun 20 olması gerekiyormuş çıkması için (yani benimle aynı) demek ki 10. gününde en az 100 çıkar a.s

deniz umarım dediğin gibidir çok korkuyorum aslında bu konuyu konuşmaktan bile çekiniyorum kendimi inandırıp sonrasında üzülmek istemiyorum geçen sefer çok yıkılmıştım bu defa kesin öğrenmeden sevinmiyeyim diyorum.yinede meraktan çatlamak üzereyim.

keykey burda okuduklarım kadarıyla illaki belirti olmak zorunda değil biliyorsun bende de hiç belirti yok öylesine bir test yapayım dedim ve silik çizgi çıktı sonra bitane daha yaptım ondada çıktı valla hala şaşkınım benimde hiç ümidim kalmamıştı halada umutlanmak istemiyorum kanda görene kadar inanmam.pazartesiye kadar bekleyeceğim kanda baktırmak için bugün henüz 8. gün.

Back
X