transfer sonrası bekleyenler

merhaba arkadaşlar benimde bu ikinci denemem bugun 13 gun dun tes yaptık vardedi doktor ama deyerler duşuk biraz bugunde biraz kanamam oldu çok korkuyorum adet olucakmış gibiyim herhalde buseferde olmadı

Günaydın kızlar. Benim transferim dün yapıldı. Tek iyi kalitede embriyom koyuldu. Transfer ederken gördüm küçük meleğimi su damlası gibiydi. inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur anneciğine.

çok üzüldüm cnm benimde pazartesi belli olacak ve bugün 7. günüm bütün ağrılarım geçti kendi mi çok iyi hissediyorum bu normal mi onuda bilmiyorum :(

canm benimde adet ağrısı gibi ağrılarım var... seninle aynı pazaartesi tahlil günüm Allah ım yüzümüze gülsün...

HCG sonucum negatif:(((( çok üzgünüm

Allahtan ümit kesilmez.Her işte mutlak bi hayır vardır.inan senin adına bende çok üzüldüm ama veren o alan o.biz sadece yaşıyoruz işte.inş. bundan sonra herşey senin için daha güzel olur. kendini bırakma lütfen. benimde bugün transfer sonrası 7. günüm ama içim hiç huzurlu değil.tutmamış gibi geliyo bende çok korkuyorum ama yapacak hiç birşeyim yok. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. bundan öncede 10 haftalık bebeğimi kaybettim.Allah hepimize hayırlısını versin inşallah.:58:

arkadaşlar aranızda dondurulmuş transfer sonrası 7.günde test yapan var mı? sonuç çıkarmı acaba?
ben yaptım negatif çıktı ama daha erken mi acaba?stresten yerimde duramıyorum. cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar aranızda dondurulmuş transfer sonrası 7.günde test yapan var mı? sonuç çıkarmı acaba?
ben yaptım negatif çıktı ama daha erken mi acaba?stresten yerimde duramıyorum. cevaplarınızı bekliyorum

pasiflora nekadar üzülme desemde faydası yok biliyorum ama hayırlsı böylrymiş benimde ikkinci denemem ilkinde çok üzülmüştüm ama herşey allhtan ..

kızlar dün transferim oldu 11 de 15 ocak test günüm...dün ve bugün kasıklarımda ara ara sancılar var bide ayaklarıma inen bi sızı aranızda böyle olan var mı......5 gün embriyosu konuldu daha erken test yapma dedi hemşire ama yapıcamm:))nezaman yapıyım.

canm benimde adet ağrısı gibi ağrılarım var... seninle aynı pazaartesi tahlil günüm Allah ım yüzümüze gülsün...

benim pazartesi 13. gün oluyor aslında cumartesi 11. gün evde bi test yasam mı diye düşünüyorum. şuan hiçbir belirtim yok bütün ağrılarım geçti kendimi çok iyi hssediyorum. göğüslerimde ki ağrılarda azaldı aslında. bugün 8. günüm hiç bir belirti olmadığı için tutunmadı diye hissetmeye başladım aslında. biraz canım sıkkın yerleşme kanaması olur dediler ama benim normal akntıdan başka birşeyim yok. sende var mı değişiklik ağrı falan :(

Benimde 7 gunum dondurulmuslarla dnedik bkalim artik

senin içinde hayırlısı olsun. neler hissediyosun peki. benimde 7.günüm olduğu için kendimle karşılaştırma yapmak istiyorum.birde test yapmayı düşünüyormusun

sagol canim belirti ararsam var gbi ama bence psikolojik ben tutmadgni dusunuyorum ama benim dondurulmusla yapildi

sagol canim belirti ararsam var gbi ama bence psikolojik ben tutmadgni dusunuyorum ama benim dondurulmusla yapildi

benimki de dondurulmuşlarla yapıldı ikinci denememem benim. ilkide tutmuştu ama 10 haftalıkken kaybettim.şimdi bi iyi geçiyo içimden bi kötü 7.günüm bgn. sabahtan test yaptım çıkmadı. erken mi acaba dondurulmuşlar için diye düşündüm ama korkuyorum

benimki de dondurulmuşlarla yapıldı ikinci denememem benim. ilkide tutmuştu ama 10 haftalıkken kaybettim.şimdi bi iyi geçiyo içimden bi kötü 7.günüm bgn. sabahtan test yaptım çıkmadı. erken mi acaba dondurulmuşlar için diye düşündüm ama korkuyorum

ne gibi belirtileriniz var ben neden hiç birşey hisset miyorum. benim 8. günüm. hangi gün evde test yapsam çıkar

ne gibi belirtileriniz var ben neden hiç birşey hisset miyorum. benim 8. günüm. hangi gün evde test yapsam çıkar

bel ağrım var,karınla kasık arasındaki bölgede ara ara sancı oluyor.bnm ikinci olduğu için ilkiyle aynı ağrılar olduğunu biliyorum. ama evde test için erken mi bilmiyorum.bende onu soruyorum bi bilene zaten ama cevap gelmiyo hiç.

bel ağrım var,karınla kasık arasındaki bölgede ara ara sancı oluyor.bnm ikinci olduğu için ilkiyle aynı ağrılar olduğunu biliyorum. ama evde test için erken mi bilmiyorum.bende onu soruyorum bi bilene zaten ama cevap gelmiyo hiç.

çok kafam karıştı aslında hiç bir belirtim kalmadığı için olumsuz düşünüyorum artık... cumartesi 11. günüm yapıcam ben test galiba evde bakalım belki güzel sonuç alırım inş. kaç tane tarnsfer edildi sana. bana 5. gün 1. kalite tek emrio verildi dr %50 şansın var dedi beklemek çok zor. Allah hepimize yardımcı olsun

Back
X