• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası... bekleyenler

Amin insallah benim trasferimde daha 3.gunum gunler gecmek bilmiyo sanki... doktorum iki tane embriyo transfer etti birin kiz digerinin erkek oldugunu soyledi transferden sonra..iste ozaman ikisinde tutunmasi icin icimde hem korku hem heyecan hem kalp acisi karisik duygular hissettim allahim okadar cok istiyorumki ikisinide rabbim hepimizin yardimcisi olsun igneler fln tedavi suresi hic aci vermedi ama bu surec omrumden omur goturuyo sanki beklemek nekadar sabirsizca bisey oof

cinsiyetini nerden bildi
genetik tarama filan mı yaptırdınız
ekstra bir işlem mi oldu
inşallah Allah tamamına erdirir kavuşursun bebişlerine

Canım ben Adana da yaşamıyorum.İskenderun da yaptırdım.Umarım canım tüm bebek isteyenler en kısa sürede dileklerine kavuşurlar.Sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar.
:nazar::nazar::nazar:çok sevindim senin adına canım gezinirken hamile oldugunu okudum rabbim kucagına almayı nasip etsin

vay ki vay hey ki hey ne günler geldide geçti dün gibi ama ömür geçmiyor zaman sanki büyük heyecanla bebegime kavuşmayı bekliyorum rabbim kimseyi evlatsızla sınamasın ne zor günler geçti sabır sabır tedavi süreci doktor araştırmaları transfer transfer sonrası bekleme şimdi yüzümde gülümseme yaşarken ne zordu şimdi meleğimi hissetmeye başladım mucizevi rabbimin mucizesi ama hala korku annelik anne olma istegi her anın elin yüreğinde uyanalı bir saat oldu kalbim pır pır kızım hala uyanmadı galiba içim huzursuz bir tekme atıveriyor içim gülüyor oh diyorum yaşamım hayatım umudum yarınım hayallerim herşeyim kızım rabbim bu duyguları hepinize yaşatsın zor geldik bu günlere ama bir bu kadar daha zor günler geçirmeye razıyım yeterki bebegim saglıcakla dogsun ....

Sedeniim naptin idrar testi yaptinmi ben yaptim onbirinci gunum negatif çıktı ya:( ufacikbbi siliklik bile yok

Yok canım yapmadım işte öyle negatif çıkarsa moral bozmıyım diye ama sana da dedim ya erken yapma daha diye.sabredemedin dimi :18: bize verdikleri tarih kan testinde kesin sonuç verir.idrar testi genelde adet geçince yapılıyo ya.daha adetimiz geçmedi ki.sen de biraz sabret yada git bi kan testi yaptır işallah kanda pozitifi görürsün canım

:nazar::nazar::nazar:çok sevindim senin adına canım gezinirken hamile oldugunu okudum rabbim kucagına almayı nasip etsin

vay ki vay hey ki hey ne günler geldide geçti dün gibi ama ömür geçmiyor zaman sanki büyük heyecanla bebegime kavuşmayı bekliyorum rabbim kimseyi evlatsızla sınamasın ne zor günler geçti sabır sabır tedavi süreci doktor araştırmaları transfer transfer sonrası bekleme şimdi yüzümde gülümseme yaşarken ne zordu şimdi meleğimi hissetmeye başladım mucizevi rabbimin mucizesi ama hala korku annelik anne olma istegi her anın elin yüreğinde uyanalı bir saat oldu kalbim pır pır kızım hala uyanmadı galiba içim huzursuz bir tekme atıveriyor içim gülüyor oh diyorum yaşamım hayatım umudum yarınım hayallerim herşeyim kızım rabbim bu duyguları hepinize yaşatsın zor geldik bu günlere ama bir bu kadar daha zor günler geçirmeye razıyım yeterki bebegim saglıcakla dogsun ....

Canım teşekkür ederim.Biz seni biraz geriden takip ediyoruz.Ben negatifi aldıktan sonra işimden dolayı 4 ay bekledim.İnan bu 4 ay bir ömür gibi geldi.Gün gün saydım.Yeni tedavi için.Şükür ki bu ay pozitif sonucu aldım.Daha kese görmedim ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.Umarım canım sende bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin.

Canım teşekkür ederim.Biz seni biraz geriden takip ediyoruz.Ben negatifi aldıktan sonra işimden dolayı 4 ay bekledim.İnan bu 4 ay bir ömür gibi geldi.Gün gün saydım.Yeni tedavi için.Şükür ki bu ay pozitif sonucu aldım.Daha kese görmedim ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.Umarım canım sende bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin.
amin canım şükür bu defa mutlu sona ulaşmışsın inanki çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

slm arkadaslar benim de transferimin 4. gunu cok heyecanliyim 3. gun embriyosu konuldu 2 tane. kasik agrim oluyor birde karnim sis gibi ilk denemem zaman nasil gececek bilmiyorum

benım de 3.günüm
hadi hayırlısıyla ramazan hediyelerimz olsunlar inşlhh

merhaba arkadaşlar bnmde transferim büyük bi ihtimal perşembe olacak ondan sonra bol bol heyecan lütfen birbirimize dua edelim rabbim yardımcımız olsun

Rabbime sukurler olsunki mujdeli haberimi aldim.. hamileyim rabbim dileyen herkese bagislasin..anne olmak icin atmaktan bazen yorgun dusen bazen umutsuzluga kapilan tum kalplerin kapisini mujdeyle acsin...herkese sevgiler

cinsiyetini nerden bildi
genetik tarama filan mı yaptırdınız
ekstra bir işlem mi oldu
inşallah Allah tamamına erdirir kavuşursun bebişlerine

Ben fransada yasiyorum burda turkiyedekinden biraz farkli gidiyo islemler sanirim.embriyolari olusturduktan sonra butun herseyini inceliyorlar haliyle cinsiyetinide biliyorlar zaten % 80 den yukari olusan embriyolari transfer ediyorlar mesela % 70 olusan embriyomu attigini dondurmaya bile gerek yok sana transfer edersem bosuna olur tutunmaz bile sana dedi.amin canim sadece kendime degil rabbim hepimize nasip etsin evlat

benım de 3.günüm
hadi hayırlısıyla ramazan hediyelerimz olsunlar inşlhh

insallah ya Allah im tum isteyenlerle birlikte bizlere de nasip etsin anne olmayi meleklerimiz sımsıki tutunsunlar bizlere bir gun arayla insallah guzel haberi burdan veririz senin kac tane koydular

insallah ya Allah im tum isteyenlerle birlikte bizlere de nasip etsin anne olmayi meleklerimiz sımsıki tutunsunlar bizlere bir gun arayla insallah guzel haberi burdan veririz senin kac tane koydular

inşlh canm bana da iki embriyo transfer edildi benim belirti diyebileceğim bişi yok gibi
sende durumlar nasıl

Kan mı verdin canım

Olmado malesef negatif bhcg 0, 01 ...garip bugün daha çok batıyor. Kasigim adete birisi yumruk atıyor içerden. .belkide adet olmam gerekiyo.hergun vurulan progesteron iğnesi engrlliyordu.
Bugün den itibaren ilaçları bırakıyorum.

Geçen Cumartesi transferim oldu dünden beri ara ara adet sancım oluyor normal mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Back
X