aldım yapcam sabah inşallah :) o değilde yarında alamazsam iki gün daha bekleyemem ben çatlarım meraktanAllahim yaaa kiz valla bende catladim patladimm neyse prenses bugunun finalini yapti normal bi test alsaydin yapsaydin keske
aldım temelli sabah yapayım dedim şimdi negatif çıkarsa uyuyamam ben sabaha kadarsen simdi git bi nobetci eczaneye bi test al butun merakin gider vallaaa
sabah niye yapiyorsun simdi yapsan cikmazmialdım yapcam sabah inşallah :) o değilde yarında alamazsam iki gün daha bekleyemem ben çatlarım meraktan
hadi bakalim guzel haberle gel tamam yarin bende yapcinnnhem devletten hem özelden randevu aldım yarın yine bi aksilik çıkmazsa eğer o sonucu almadan gelmiycem gerekirse hastanede yatcam ama o sonucu alcam yoksa meraktan çatlıycaammmmm
7canım benim darısı hepinize sıra sizlerde hepinizi çok seviyorum allah binkere razı olsun hep yanımdaydınız
Yarin degilmiydi senin test gunun?
7Ben aranızaOTE="esengul79, post: 4transferin 9.ember: 42244"]yaaa varysevindim kudum bi hos oldum duygulandim valla dokunsalar aglicakli oldum ohh beee bi hamile haberi aldik umut oldun bize canim valla cokkk cokkkk tebrikk ederim Rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip.etsinn yuppiii
Saol arkadaşım allahım sizlerede en kısa sürede nasıl etsin inşallah hepimiz kucaklarımızı alırız bebeklerimiziAyyyy cok sevindim Allah devamini getirsin insallahhh :))))))
Allah hepinizden razı olsun canım benim sıra sizlerde artikCanim cok sevindim Allah devamini nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah
Canım. Bugun kaçıncı gününYarın görüşmek üzere kızlarr inşallah güzel haberlerle dönücem hayırlı geceler herkese yeni gün umut yeni umutlar getirsin hepimize
inşallah yarın bi aksilik çıkmaz sinirden mideme ağrılar girdi bugün sanki tüm şanssızlıklar bi güne toplandıbunlar sondur inşallah yarın bebeğimin güzel haberinin alabilirim zaten 12. güne geldim varsa çıkmama gibi bi ihtimalde kalmadı sanırım resmen iki gündür bi testi yaptıramadım yawwww
canim esine nasil soyledin mide bulantin olmusmuydu simdi nasilsin anlatsana biiAllah hepinizden razı olsun canım benim sıra sizlerde artik
Ayyy canımm cok sevindim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşaAllahkızlar canlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
canım eşimde bende şokdayım hala daha inanamıyoruz o çift çizggiyi görmek için evde de test yaptım kocaman 2 çizgi bana gülümsedi eşim akşam eve geldiğinde bana sarıldı sarhoş gibiydi durup durup bakışıp gülüşüyoruz evin içinde geliyo gidiyo karnımı seviyocanim esine nasil soyledin mide bulantin olmusmuydu simdi nasilsin anlatsana bii
canım inşallah güzel sonuç alırsın allah yardımcın olsun çok heycanlı bi durum bizede haber ver10. Gunde kan verdim bakalim çok heyecanlıyım inşallah degerim yüksek çıkar
ALLAH RAZI OLSUN BİTANEM benimle bu mutluluğu yaşayan paylaşan herkeze çoook teşekkürlerAyyy canımm cok sevindim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Bende senin gibi hamileyim yazarım inşallahcanım inşallah güzel sonuç alırsın allah yardımcın olsun çok heycanlı bi durum bizede haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?