Transfer sonrası bel ağrısı

Merhaba bende 10 Ağustos da transfer oldum benim hiç bir belirtim yok şuan sadece göğüs uçlarım dokununca açıyor .oda aldığım ilaçlardan .inşallah tutunur bebeklerimiz
Benim de transfer günüm aynı gün canım. Aşlahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Benm önceki tramsferlerimde de hiç belirti olmamıştı. Biri tutunamadı diğeri tutunmuştu. Sonra düştü. Bu sefer ağrıları çok yaşıyorum ama hayırlısı

Amin bizimledirler inşallah
Sizin kaçıncı gün embriyosu
Ne zaman pozitif sonucu öğrendiniz

Amin bizimledirler inşallah
Sizin kaçıncı gün embriyosu
Ne zaman pozitif sonucu öğrendiniz
5. Gün embriyosu. Daha öncekinde 10 gün sonra öğrendim sonucu. Bu seferkinde de 20 Ağustosu bekliyorum sizin kaçıncı gün embriyosu? 3. Günse 12 gün bekletiyorlar

5. Gün embriyosu. Daha öncekinde 10 gün sonra öğrendim sonucu. Bu seferkinde de 20 Ağustosu bekliyorum sizin kaçıncı gün embriyosu? 3. Günse 12 gün bekletiyorlar
Benim embriyo 4.güne geldi doktorum 5. Güne gidelim dedi tamam dedim 5.gün doktorum aradı 4. Günde kaldı dedi ben transfer olmak istedim ama transfer olurken embriyo açıldığını söyledi bilmiyorum tutarmı

Benim embriyo 4.güne geldi doktorum 5. Güne gidelim dedi tamam dedim 5.gün doktorum aradı 4. Günde kaldı dedi ben transfer olmak istedim ama transfer olurken embriyo açıldığını söyledi bilmiyorum tutarmı
Gönlünü ferah tut hiç acaba falan deme. Nasipse her türlü tutunacak o bebiş. İnşallah güzel haberler alırız

Bişey sorabilirmiyim ikinci düştü demissinz degeriniz kaçtı acaba

Bu arada en son embriyonuz tuttumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…