- 18 Şubat 2018
- 118
- 40
- 98
- 34
- Konu Sahibi Umutluanne32
Kızlar 2. Günüm bugün bel ağrısı yaşayıp pozitif olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5. gunu siddetli bel agrim olmustu kitlenip kalmistim. En buyuk belirtim de buydu, sonra sukur ki pozitif gordukKızlar 2. Günüm bugün bel ağrısı yaşayıp pozitif olan var mı
Ne zaman kan vermiştiniz peki hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin rabbimBenim 5. gunu siddetli bel agrim olmustu kitlenip kalmistim. En buyuk belirtim de buydu, sonra sukur ki pozitif gorduk![]()
Bende 2-3 cı gun çok fena bel ağrım olmuşdu korkmuşdım , şu an hayla devam eden bel ağrılarım var )Kızlar 2. Günüm bugün bel ağrısı yaşayıp pozitif olan var mı
Ben dayanamayip 6. gun vermistimNe zaman kan vermiştiniz peki hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin rabbim![]()
Bende 8 cı gun , nasıl gıdıyor hamılelik ?)Ben dayanamayip 6. gun vermistim
Cok tesekkurler amin darisi sizin basiniza insallah
Cok sukur iyi canimBende 8 cı gun , nasıl gıdıyor hamılelik ?)
Aynısıyım ya her yerim tutulmuş vaziyette uyanıyorum gaz sancım var kasıklarım ve belime vuran ağrı var korkuyorumBenim transferden sonraki 2 gece, sabah uyandigimda sanki saatlerce hareketsiz sekilde tahta uzerinde yatmisim gibi belim ayriliyomus hissim vardı. Ki butun gece saga sola donerim uykumda. Kilitleniyodum resmen. Ondan sonraki günlerde bidaha olmadi bel, elektrik carpmasi hissi gibi kasık ağrım oldu.
Korkma canim, insallah tutundugunun belirtisidir bunlar. Aynilarini yasadim. Hayirlisi olsun :)Aynısıyım ya her yerim tutulmuş vaziyette uyanıyorum gaz sancım var kasıklarım ve belime vuran ağrı var korkuyorum
Bende şukur iyi bende oğlan sağlıkla al kucagınaCok sukur iyi canimbir oglum olcak insallah
Senin nasil gidiyor??
Ay canım saol içime su serptin bugün birde üşüme halsizlik yaşadım ateş olmadığı sürece sıkıntı yokmuş sen ne zaman transfer oldun canımKorkma canim, insallah tutundugunun belirtisidir bunlar. Aynilarini yasadim. Hayirlisi olsun :)
Ben 16temmuzda transfer oldum. Şükür pozitifi gördüm. Darısı basina inşallahAy canım saol içime su serptin bugün birde üşüme halsizlik yaşadım ateş olmadığı sürece sıkıntı yokmuş sen ne zaman transfer oldun canım