- 26 Ağustos 2023
- 112
- 25
- 28
- 23
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
Maalesef negatif gördüm ben elendim geride kalanlara başarılar dilerim ☺Yazık bu kocalar ne çekti elimizden yaahadi totem olsun yarın sabah sen pozitif görürsen ben de test yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef negatif gördüm ben elendim geride kalanlara başarılar dilerim ☺Yazık bu kocalar ne çekti elimizden yaahadi totem olsun yarın sabah sen pozitif görürsen ben de test yapıcam
Ayyyy var gibiiii markası ne testinEki Görüntüle 3666164 Adetimden bir gün önce yaptım hemen silik çıktı bekledikçe netleşti sizde görüyor musunuz kızlar bundan dört beş gün önce peçeteye silince çok açık renkte kahverengi akıntı geldi sonra bir şey gelmedi göğüs ağrım var dokununca belirtiler olunca dayanamadım yaptım böyle çıktı bugün adetmin gecikmesinin 2.günü tekrar test alıp yapıcam
Yok sabah idrarıyla yapamadımYaptin mi testi
 testim yoktu öğleden sonra 2-3 gibi yapacağım inşallah bi şey çıkar
 testim yoktu öğleden sonra 2-3 gibi yapacağım inşallah bi şey çıkarAdet olana kadar umut varrrr bilemeyiz elendim demeeeMaalesef negatif gördüm ben elendim geride kalanlara başarılar dilerim ☺

Tuvaletimi de tutamıyorum sürekli tuvaletim geliyorYok sabah idrarıyla yapamadımtestim yoktu öğleden sonra 2-3 gibi yapacağım inşallah bi şey çıkar

Aminnnnn
adetinize yakın ya da 1-2 gün geçince tekrarlayınEki Görüntüle 3666294
Testim kargodan şimdi geldi 2. İdrarım ile yaptım mecburen sanki gözümün seçebildiği silik bir çizgi var arkadan flaş tutunca da belli yarın ilk idrarla yeniden deneyeceğim
Ay çizgi var inşallah vardırEki Görüntüle 3666164 Adetimden bir gün önce yaptım hemen silik çıktı bekledikçe netleşti sizde görüyor musunuz kızlar bundan dört beş gün önce peçeteye silince çok açık renkte kahverengi akıntı geldi sonra bir şey gelmedi göğüs ağrım var dokununca belirtiler olunca dayanamadım yaptım böyle çıktı bugün adetmin gecikmesinin 2.günü tekrar test alıp yapıcam
Adetime 1 hafta var zaten ben aceleciyimadetinize yakın ya da 1-2 gün geçince tekrarlayın

Eki Görüntüle 3666294
Testim kargodan şimdi geldi 2. İdrarım ile yaptım mecburen sanki gözümün seçebildiği silik bir çizgi var arkadan flaş tutunca da belli yarın ilk idrarla yeniden deneyeceğim
Buraya ekleyince görüntü kalitesi düşüyor biraz siz görüyor musunuz gözle umarım vardııırrrEki Görüntüle 3666294
 bende bekliyorum test yapacağım laboquick gebelik testi var elimde ilk idrarla yapamadım bari 2 saat geçsin diye bekliyorum
 bende bekliyorum test yapacağım laboquick gebelik testi var elimde ilk idrarla yapamadım bari 2 saat geçsin diye bekliyorum
Ama yarın adet günüm olsaydı kesin çıkardıAdet olana kadar umut varrrr bilemeyiz elendim demeee
Siz yapınca bari haber verin sizin adınıza sevinelimBuraya ekleyince görüntü kalitesi düşüyor biraz siz görüyor musunuz gözle umarım vardııırrrbende bekliyorum test yapacağım laboquick gebelik testi var elimde ilk idrarla yapamadım bari 2 saat geçsin diye bekliyorum

Vereceğim zor bekliyorumm lütfen dua ediiinnSiz yapınca bari haber verin sizin adınıza sevinelim

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en güzel zamanda en hayırlısıyla nasip etsinVereceğim zor bekliyorumm lütfen dua ediiinn

Amiiiinnnn 2 saat oldu son idrardan sonra biraz daha bekleyeyim mi yapayım mıııRabbim kucağınızı boş bırakmasın en güzel zamanda en hayırlısıyla nasip etsin
Adetine kaç gün varAmiiiinnnn 2 saat oldu son idrardan sonra biraz daha bekleyeyim mi yapayım mııı
Dpo12 deyim 2 gün falanAdetine kaç gün var
Yap yap varsa çıkar zaten inşallah vardır haber verDpo12 deyim 2 gün falan
Ay korkuyorum yarım saat daha bekleyeyimYap yap varsa çıkar zaten inşallah vardır haber ver

Nasıl istersen ama korkma varsa da nasip yoksa da nasip hayırlısı neyse o olsunAy korkuyorum yarım saat daha bekleyeyim