Kızlarım yardım🥵 ne zaman test yapayım ?

IMG_6379.webp

Görüntü kalitesi çok düşüyor ya

Malesef bembeyaz bir negatif 🥺🥺🥺🥺🥺

Ya benim de öyleydi sağlık olsun adet belirtilerim de başladı benim yarın adet olucam önümüzdeki aylarda inşallah
kızlar üzdünüz ya korkuyorum acaba benim de negatif midir diye gerçi tüp bebekle olmayan tutmayan böyle mi tutacak bende kendimi kandırıyorum işte. Neyse üzülmeyin kızlar diğer aylarda olacak inşallah

kızlar üzdünüz ya korkuyorum acaba benim de negatif midir diye gerçi tüp bebekle olmayan tutmayan böyle mi tutacak bende kendimi kandırıyorum işte. Neyse üzülmeyin kızlar diğer aylarda olacak inşallah
Sende üzülme belki tutar bizim tutmadı diye senin tutmayacak değil ya belki güzel haberi sen bize verirsin

Sende üzülme belki tutar bizim tutmadı diye senin tutmayacak değil ya belki güzel haberi sen bize verirsin
Test aldım yaptım tertemiz bir negatif bir ton belirti yaşıyorum niye o zaman neden vücudum beni rahat bırak o zaman beni bu kadar darlama diye vücuduma bağırasım var

Test aldım yaptım tertemiz bir negatif bir ton belirti yaşıyorum niye o zaman neden vücudum beni rahat bırak o zaman beni bu kadar darlama diye vücuduma bağırasım var
Benim yaşadıklarımın hepsi genelikle alakalı gel gör ki kabak gibi bembeyaz çizgi

offf kızlar belki değişir ya hala içimde bi umut var 🥺 belirti yaşıyorum resmen psikolojik olamaz bu kadarı değişir mi ne dersiniz

offf kızlar belki değişir ya hala içimde bi umut var 🥺 belirti yaşıyorum resmen psikolojik olamaz bu kadarı değişir mi ne dersiniz
Canım bende belirti yaşadım ama bu sabah vücut ısım düştü kesin regl olcam sizde ordan tahmin edebilirsiniz sabah uyanınca hiç hareket etmeden ateşinizi ölçün 37mye yakınsa vardır bir şeyler 36.5 36.6 gibiyse artık dpo 11 12 lerde genelde regl geliyor

Çizgi görünüyor yarın tekrar dene bakalım koyulaşma olacak mı ona göre kan ver 😍😍😍🥰🥰🥰🥰
Ya ben bişey sorabilir miyim dün gebelik testi negatifti bugün dün adet olmam gerekiyordu bugün sabah kalktım hâlâ sarımsı akıntım var normalde reglim asla gecikmez neden böyle olmuştur

Back
X