- Konu Sahibi Esmasevgi7777
Görüntü kalitesi çok düşüyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınNasıl istersen ama korkma varsa da nasip yoksa da nasip hayırlısı neyse o olsun

Malesef bembeyaz bir negatifNasıl istersen ama korkma varsa da nasip yoksa da nasip hayırlısı neyse o olsun

Ya benim de öyleydi sağlık olsun adet belirtilerim de başladı benim yarın adet olucam önümüzdeki aylarda inşallahMalesef bembeyaz bir negatif
Malesef bembeyaz bir negatif
kızlar üzdünüz ya korkuyorum acaba benim de negatif midir diye gerçi tüp bebekle olmayan tutmayan böyle mi tutacak bende kendimi kandırıyorum işte. Neyse üzülmeyin kızlar diğer aylarda olacak inşallahYa benim de öyleydi sağlık olsun adet belirtilerim de başladı benim yarın adet olucam önümüzdeki aylarda inşallah
Sende üzülme belki tutar bizim tutmadı diye senin tutmayacak değil ya belki güzel haberi sen bize verirsinkızlar üzdünüz ya korkuyorum acaba benim de negatif midir diye gerçi tüp bebekle olmayan tutmayan böyle mi tutacak bende kendimi kandırıyorum işte. Neyse üzülmeyin kızlar diğer aylarda olacak inşallah
Test aldım yaptım tertemiz bir negatif bir ton belirti yaşıyorum niye o zaman neden vücudum beni rahat bırak o zaman beni bu kadar darlama diye vücuduma bağırasım varSende üzülme belki tutar bizim tutmadı diye senin tutmayacak değil ya belki güzel haberi sen bize verirsin
Benim yaşadıklarımın hepsi genelikle alakalı gel gör ki kabak gibi bembeyaz çizgiTest aldım yaptım tertemiz bir negatif bir ton belirti yaşıyorum niye o zaman neden vücudum beni rahat bırak o zaman beni bu kadar darlama diye vücuduma bağırasım var
Aynen öyle bende aynı durumdayımTest aldım yaptım tertemiz bir negatif bir ton belirti yaşıyorum niye o zaman neden vücudum beni rahat bırak o zaman beni bu kadar darlama diye vücuduma bağırasım var
 belirti yaşıyorum resmen psikolojik olamaz bu kadarı değişir mi ne dersiniz
 belirti yaşıyorum resmen psikolojik olamaz bu kadarı değişir mi ne dersinizCanım bende belirti yaşadım ama bu sabah vücut ısım düştü kesin regl olcam sizde ordan tahmin edebilirsiniz sabah uyanınca hiç hareket etmeden ateşinizi ölçün 37mye yakınsa vardır bir şeyler 36.5 36.6 gibiyse artık dpo 11 12 lerde genelde regl geliyorofff kızlar belki değişir ya hala içimde bi umut varbelirti yaşıyorum resmen psikolojik olamaz bu kadarı değişir mi ne dersiniz
Canım günaydın üsttekini daha demin yaptım ilk idrar alttakini dün yapmıştım kurudukça çok belirginleşmişofff kızlar belki değişir ya hala içimde bi umut varbelirti yaşıyorum resmen psikolojik olamaz bu kadarı değişir mi ne dersiniz
Çizgi görünüyor yarın tekrar dene bakalım koyulaşma olacak mı ona göre kan verCanım günaydın üsttekini daha demin yaptım ilk idrar alttakini dün yapmıştım kurudukça çok belirginleşmiş Eki Görüntüle 3666989

Ya ben bişey sorabilir miyim dün gebelik testi negatifti bugün dün adet olmam gerekiyordu bugün sabah kalktım hâlâ sarımsı akıntım var normalde reglim asla gecikmez neden böyle olmuşturÇizgi görünüyor yarın tekrar dene bakalım koyulaşma olacak mı ona göre kan ver
Sen en son ne zaman test yapmıştın bebişimYa ben bişey sorabilir miyim dün gebelik testi negatifti bugün dün adet olmam gerekiyordu bugün sabah kalktım hâlâ sarımsı akıntım var normalde reglim asla gecikmez neden böyle olmuştur
Ha dün yazmışsın bekle bakalım sökülmezse yarın sabah ilk idrarla tekrar denersin :)Sen en son ne zaman test yapmıştın bebişim
Dün yaptım negatifti ama sanki adet olacakmış gibi ağrım da var bi yandan da gribimSen en son ne zaman test yapmıştın bebişim
Belirsizlik gerçekten kötü yakınında hastane varsa kan ver kurtulDün yaptım negatifti ama sanki adet olacakmış gibi ağrım da var bi yandan da gribim
Bugünde olmazsam yarın vereyim bariBelirsizlik gerçekten kötü yakınında hastane varsa kan ver kurtul
En iyisi en kesin sonuçBugünde olmazsam yarın vereyim bari